Andreea Prisăcariu, cea mai promițătoare jucătoare din România, continuă să impresioneze! Calificare în a doua finală ITF a sezonului | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 6

Andreea Prisăcariu, o mare speranță a tenisului românesc, începe să confirme în circuitul de tenis profesionist! Prisăcariu a obținut calificarea în a doua finală ITF din acest sezon, la Antalya (Turcia). 

Andreea Prisăcariu (21 de ani, locul 589 WTA) face un adevărat tur de forță în circuitul ITF, destinat jucătoarelor mai slab clasate. Românca a reușit sâmbătă a 23-a victorie din 2021, în semifinalele turneului ITF de la Antalya, scor 6-4, 2-6, 7-6(7) cu Su Jeong Jang (Coreea de Sud, 329 WTA).

Prisăcariu a reușit o performanță extraordinară la Antalya, în condițiile în care, meciul cu Jeong a fost al treilea pe care l-a disputat în două zile! Andreea câștigase alte două meciuri de simplu joi, cu Vicky Van De Peer (Belgia, 1170 WTA), 6-0, 6-4, și contra Tarei Wurth (Croația, 925 WTA), 5-7, 6-1, 6-4.

Andreea Prisăcariu a învins o jucătoare mai bine clasată cu 260 de locuri decât ea și s-a calificat în a doua finală din 2021

Andreea Prisăcariu a câștigat un maraton de trei ore și 4 minute în semifinalele turneului ITF de la Antalya, dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari! Duelul cu Su Jeong Jang a fost pe muchie de cuțit și, chiar dacă asiatica a realizat cu un break mai mult decât românca (7-6), Andreea Prisăcariu a fost mai eficientă în momentele importante. Andreea a trecut dramatic de o adversară mai bine clasată cu 260 de locuri decât ea, scor 6-4, 2-6, 7-6(7). Sportiva noastră a ajuns la un palmares de 23 de victorii și 4 înfrângeri în acest sezon.

Prisăcariu și-a luat revanșa după ce Jang a eliminat-o pe româncă în penultimul act al precedentului turneu la care a participat în Turcia, cu 6-3, 3-6, 4-6! Totodată, Andreea Prisăcariu s-a calificat în a doua finală din  2021, după ce în luna februarie a cucerit titlul la un alt concurs ITF din Antalya. Andreea și-a asigurat 1.470 de dolari, iar în finala de duminică se va confrunta cu Ane Mintegi Del Olmo (Spania, 766 WTA). Campioana turneului va pleca acasă cu un cec în valoare de 2.352 de dolari.

The post Andreea Prisăcariu, cea mai promițătoare jucătoare din România, continuă să impresioneze! Calificare în a doua finală ITF a sezonului | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă