Andreea Prisăcariu a uimit Europa și a dat o lovitură de proporții! Cum a putut să treacă peste campioana de la Roland Garros: „N-o știa nimeni!”

4 săptămâni in urmă 19

Andreea Prisăcariu a uimit din nou în afara terenului! Jucătoarea de tenis din România este tot mai urmărită pe Twitter, acolo unde a depășit-o chiar și pe Barbora Krejcikova, campioana din acest an de la Roland Garros.

După ce a pierdut greu cu Lesia Tsurenko la Transylvania Open, Prisăcariu a depășit în doar câteva zile 19.000 mii de urmăritori pe Twitter, în timp ce Krejcikova are aproape 15.000.

Andreea Prisacariu este legitimată la CS Dinamo București, însă are o legătură foarte strânsă cu echipa de fotbal, fiind și membru cotizant al DDB. Sportiva cunoaște majoritatea fotbaliștilor lui Mircea Rednic, însă relația este doar una strict profesională.

Andreea Prisacariu, peste campioana de la Roland Garros

Andreea Prisăcariu este tot mai apreciată pe social-media, dovadă că a ajuns la 19.400 de urmăritori pe Twitter, în timp ce Barbora Krejcikova, locul 4 WTA și campioană la Roland Garros, are 14.800.

„Nimeni nu o cunoștea pe Andreea Prisăcariu în urmă cu o săptămână, iar acum e deja peste campioana de la Roland Garros”, a punctat unul dintre internauții care a sesizat diferența dintre româncă și Krejcikova.

No one knew Prisacariu Andreea a week ago and now she already outselling the french open champion 😭😭😭😭 pic.twitter.com/kxmcC1IKL1

— yam papi (@yxngDrxzzy) October 30, 2021

Secretul neștiut al Andreei Prisacariu este acela că lucrează cu Andreea Hanca pe partea de mental coach! Soția lui Sergiu nu o ajută doar la acest capitol pe tenismenă, ci și în ceea ce privește imaginea.

Invitată recent și la ProSport Live, Andreea Prisăcariu a fost poreclită „rebela tenisului românesc”, datorită atitudinii, dar și look-ului său excentric! Prisăcariu are o pasiune fără limite atât pentru tenis, cât și pentru tatuaje: „Acesta este un stil de viață, nu există linie de sosire!”, spune fosta componentă a loturilor naționale de junioare.

Andreea și-a făcut în acest an tatuajul cu numărul 25! Unul dintre mesajele de pe corpul Andreei Prisacariu este: „Cu binecuvântarea lui Dumnezeu sunt ceea ce sunt”.

The post Andreea Prisăcariu a uimit Europa și a dat o lovitură de proporții! Cum a putut să treacă peste campioana de la Roland Garros: „N-o știa nimeni!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă