Andreea Moldovan, primele declaraţii de la demiterea din Ministerul Sănătăţii: „Am apreciat că nu am fost condiţionată politic”. Ce a cerut presei

2 săptămâni in urmă 44

Andreea Moldovan a lansat vineri, în conferinţa de presă care a marcat prima sa apariţie publică după demiterea de la Ministerul Sănătăţii, o rugăminte către presă, aceea de a rămâne calmi şi obiectivi, deoarece încă avem de luptat cu valul trei al pandemiei.

„Am venit în echipă la solicitarea domnului ministru Vlad Voiculescu. Mi-am dorit să fiu alături de el, pentru că știam că are planuri bune și gânduri bune. Am apreciat că nu am fost deloc condiționată din punct de vedere politic. Alături de mine au venit și alți profesioniști apolitici. Pentru mine a fost extrem de important venind din sistem, afectat de pandemie, să știu ce se întâmplă și astfel am venit cu problemele pe care le cunoșteam foarte bine și să încerc să le rezolv.

Un alt avantaj al meu a fost că știu să comunic cu colegii mei din țară și am știut ce se întâmplă în țară. Acele call-uri în miez de noapte cu reprezentanții DSP-urilor, cu medici, cu manageri, cu personalul din serviciile de ambulanță, au reprezentat prilejuri adevărate să știm ce se întâmplă și ce e de făcut. Am vrut să ținem cont nu numai de pandemie, deși asta ne preocupă pe toți de un an de zile, există și pacienții cu afecțiuni cronice pe care nu putem să îi uităm. Am vrut să oferim un parcurs clar atât pacienților COVID, cât și non-COVID”, a spus Andreea Moldovan.

Andreea Moldovan are un singur regret şi o rugăminte pentru presă

„Am regretul mare că mai erau niște ordine care trebuiau să iasă. Aici este poate singurul regret. Sper să nu fie proiecte care să fie încheiate aici, pentru că sunt proiecte bune”, a mai spus fostul secretar de stat, conform Stiripesurse.

„Ultima rugăminte pentru presă. Ceea ce s-a întâmplat din punct de vedere al abordării a fost o treabă destul de dură. Nu conta aspectele fizice, ci trebuia ca mesajul să fie transmis mai departe. Eu, personal, îmi asum tot ceea ce am avut bun sau rău. Vă rog pe toți să fim obiectiv, calmi, constructivi, pentru că situația în țară nu este liniștitoare”, a spus Andreea Moldovan.

Citeşte şi: EXCLUSIV: AUR vrea suspendarea lui Klaus Iohannis. „După Voiculescu, ţinta principală este cel care se află la vârful piramidei”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă