Andreea Moldovan, aleasă de Vlad Voiculescu în echipa de la ministerul Sănătății. Ce funcție va ocupa cunoscutul medic epidemiolog

1 lună in urmă 43

Aceasta este prima numire oficială în echipa lui Vlad Voiculescu de la preluarea conducerii ministerului Sănătății. 

Andreea Moldovan este medic primar de boli infecțioase și medic specialist epidemiolog la spitalul de boli infecțioase din Brașov, aflat în prima linie în lupta cu pandemia. De anul trecut, ea ocupă și funcția de director medical al spitalului.

Anterior, medicul a coordonat Compartimentul de prevenire şi control al infecţiilor nosocomiale din cadrul Spitalului Sf. Constantin din Braşov, spital premiat de Organizația Mondială a Sănătății, în 2013, cu ”Premiul de Excelenţă în Igiena Intraspitalicească”.

Tot marți, Premierul a semnat şi numirea lui Marius Mihai Vasiliu în funcția de secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Numirile au fost publicate în Monitorul Oficial.

Au avut loc şi eliberări din funcţii. Nicolae Dragoş Garofil a fost eliberat din calitatea de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, iar Diana Olivia Morar a fost eliberată din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiţiei, după ce și-a depus demisia. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă