Andreea Mitu, campioană în proba de dublu a turneului ITF de la Oeiras! A obținut două victorii într-o zi alături de Lidziya Marozava

3 săptămâni in urmă 9

Andreea Mitu (România) și Lidziya Marozava (Belarus) au cucerit proba de dublu a turneului ITF de la Oeiras (Portugalia), dotat cu premii în valoare totală de 60.000 de dolari. 

Andreea Mitu și Lidziya Marozava au realizat un tur de forță la Oeiras, câștigând semifinala și finala probei de dublu în aceeași zi! Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, Mitu și Marozava au fost nevoie să dispute atât semifinala. cât și finala sâmbătă, dar cele două s-au descurcat de minune!

Perechea româno-bielorusă a disput de echipa Marina Melnikova/Conny Perrin (Rusia/Elveția) în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 10-3! În semifinale, Andreea Mitu și Lidziya Marozava au avut mai puține emoții, trecând de Natela Dzalamidze (Rusia) și Valentini Grammatikopoulou (Grecia), scor 7-5, 6-3.

Andreea Mitu și Lidziya Marozava, campioane în proba de dublu a turneului ITF de 60.000 de dolari de la Oeiras

Andreea Mitu și Lidziya Marozava au avut nevoie de o oră și 31 de minute pentru a-și adjudeca o finală în care au revenit spectaculos, după ce au cedat primul set. Românca și bielorusa și-au asigurat câte un cec în valoare de 1.672 de dolari după triumful de la Oeiras.

Andreea a obținut primul ei titlu din acest sezon și al doilea în echipă cu Lidziya! Cele două au mai cucerit un trofeu, anul trecut, la turneul WTA 125K  de la Praga: 6-4, 6-4 în finala cu Giulia Gatto Monticone/Nadia Podoroska (Italia/Argentina).

Este al 20-lea titlu de dublu obținut în circuitul ITF de Andreea Mitu

Andreea Mitu mai are alte patru titluri WTA în palmares, câștigate la Istanbul 2016 – alături de Ipek Soylu (Turcia), Bastas 2016 – în tandem cu Alicja Rosolska (Polonia), București 2018 – împreună cu Irina Begu (România) și Lugano 2019 – alături de Sorana Cîrstea.

Referitor la titlurile obținute în circuitul ITF, putem spune că Andreea nu mai are loc în vitrină! Trofeul câștigat la Oeiras este al 20-lea de dublu din cariera ei . În concursurile de simplu, Mitu a cucerit 19 trofee ITF până în prezent.

The post Andreea Mitu, campioană în proba de dublu a turneului ITF de la Oeiras! A obținut două victorii într-o zi alături de Lidziya Marozava appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă