Andreea Marin, o nouă schimbare la 46 de ani. A afișat un look tineresc

2 zile in urmă 20

E omul schimbărilor, al provocărilor, al faptelor bune. Andreea Marin și-a oferit sprijinul în anul pandemiei, a fost foarte activă, a demarat o campanie pentru a ajuta medicii, asistentele, persoanele din linia întâi. Vedeta a apărut și în emisiuni de televiziune, iar acum surprinde cu o nouă schimbare.

De ani buni, Andreea Marin e o prezență constantă pe micul ecran,în emisiunile de televiziune, pe primele pagini ale ziarelor. Acum, la 46 de ani, vedeta a câștigat o vastă experiență atât în viața profesională, cât și în viața personală. A prezentat una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, a trecut și prin mai multe căsnicii din care a avut multe de învățat. În prezent, aceasta trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, fost consul. E mândră și de fiica pe care o are, de Violeta. Pare că și-a găsit liniștea și energia necesară pentru noi provocări, transformări.

La 46 de ani, Andreea Marin afișează un look tineresc. Pare că vedeta și-a schimbat culoarea părului, a renunțat la nuanțele închise și a optat pentru ceva mult mai dechis. Noua schimbare îi pune trăsăturile în valoare, chipul luminos.

Vedeta are mare grijă la felul în care arată, a declarat mereu că pentru tenul ei folosește produse recomendate de specialiști, iar pentru siluetă are grijă la regimul alimentar, dar și să facă sport.

Andreea Marin, o nouă schimbare la 46 de ani. A afișat un look tineresc

Ce se întâmplă cu emisiunea Andreei Marin de la TVR 2

În toamna anului 2020 s-a aflat că Andreea Marin revine pe micul ecran cu o nouă emisiune la TVR 2. Primul sezon s-a încheiat, aceasta a dus în fața telespectatorilor multe personaje cu povești impresionante de viață.

Acum a făcut anunțul despre emisiune. Al doilea sezon începe pe 12 aprilie. „Om frumos în fața camerei echipei «Nu există nu se poate cu Andreea Marin», om care visează la ce va ieși în spatele ei. Abia aștept să aduc în casele voastre oamenii extraordinari pe care îi descopăr zi de zi! Din 12 aprilie, sezon nou al emisiunii la TVR 2, de luni până joi, la ora 18 și în reluare la 23! ❤️ P. S. Dacă ați pierdut ediții din sezonul trecut, le puteți vedea acum, zi de zi, la aceleași ore, la TVR 2”, a dezvăluit vedeta în mediul online.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă