Andreea Marin, declaraţii despre divorţul de primul soţ: „N-am făcut faţă”

2 săptămâni in urmă 8

Andreea Marin, declaraţii despre divorţul de primul soţ. Prezentatoarea a fost căsătorită de mai multe ori, dar puțină lume știe că primul ei mariaj a fost cu Cristian Gheorghiță.

Avea 21 de ani când s-a măritat prima oară, dar căsnicia nu a durat prea mult, iar după trei ani au divorțat. Cu toate astea, moderatoarea tv spune că a fost dragoste sinceră între ei doi.

Citeşte şi: S-a aflat ce salariu a avut Andreea Marin la „Surprize, surprize”: „Lazarov mi-a spus: Eu nu plătesc mai mult. Asta e piaţa din România”

Andreea Marin este de părere că la acea vreme nu era destul de matură, iar implicarea ei în proiectul „Surprize, surprize” a îndepărtat-o și mai mult de soțul său.

Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ‘Surprize’, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe.

De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a declarat Andreea Marin.

Pierderea mamei la o vârstă fragedă a determinat-o pe Andreea Marin să caute ideea de familie perfectă și de a-și construi un cămin ideal alături de un bărbat adevărat.

Mereu am fost în căutarea acestui ideal. Am dat și greș, n-am ales bine sau poate nu a existat potrivire. E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duce în suflet”, a mai spus Andreea Marin în cadrul emisiunii ‘În oglindă’.

https://www.youtube.com/watch?v=n3q3AQJfDMM

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă