Andreea Marin, amenințare către hoții care vor să-i jefuiască locuința: ‘Iubitul meu e pregătit’

3 săptămâni in urmă 2

Hoții au dat târcoale casei Andreei Marin. S-a întâmplat în urmă cu patru zile, la domiciliul din Voluntari al vedetei. Polițiștii au fost alertați de angajații unei societăți de pază despre încercarea unor indivizi de a intra în imobilului Zânei. Încă se fac cercetări în acest caz, iar ofițerii au deschis un dosar penal pentru a aflat cine și de ce a vrut să intre în locuința prezentatoarei TVR. Aceasta i-a avertizat pe prădători după incident, într-o emisiune TV.

Andreea Marin i-a amenințat pe hoți după ce i-au vizitat casa

Hoții au încercat să jefuiască din nou locuința vedetei de televiziune Andreea Marin. Mai mulți indivizi au încercat să pătrundă în casa acesteia din Voluntari, dar au declanșat alarma. În 2015, hoții au intrat în locuința sa, au acționat rapid și au furat bijuterii în valoare de 1000 de lei.

„La data de 20 martie, în jurul orelor 21:00, colegii mei din cadrul oraș Voluntari au fost sesizați de către o societate de pază cu privire la faptul că la un imobil din orașul Voluntari a fost comisă o tentativă la infracțiunea de furt calificat.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiști ai orașului Voluntari pentru efectuarea de cercetări specifice. În prezent, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii de tentativă la infracțiunea de furt calificat”, a spus Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvând IPJ Ilfov.

Iubitul Adrian Brâncoveanu are permis port armă 

Dat fiind că nu este pentru prima dată când vedeta TVR trece printr-o astfel de experiență, aceasta și-a luat măsuri serioase de siguranță împotriva spărgătorilor. Ea a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că iubitul Adrian Brâncoveanu deține în mod legal o armă.

„Adrian are permis port armă. El posedă din punct de vedere legal o armă cu care se poate apăra. Trebuie să te poți apăra în propria casă. Asta dacă nu îi prinde câinele nostru, Rocky, înainte, de fundul pantalonilor. E mai bine să nu te întâlnești cu el!”, a povestit Andreea Marin.

The post Andreea Marin, amenințare către hoții care vor să-i jefuiască locuința: ‘Iubitul meu e pregătit’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă