Andreea Marin, acuzată de fostul realizator TVR Leonard Miron: Promovează la emisiune oamenii care o ajută în viața personală

2 luni in urmă 6


Fostul realizator TVR Leonard Miron (51 de ani) face acuzații grave la adresa câtorva foste colege din televiziunea publică, printre care Andreea Marin și Alina Sorescu, conform adevărul.ro, care citează un interviu acordat de acesta în Fanatik.


Miron spune că, înainte de a-și recâștiga audiența, TVR trebuie să-și recâștige credibilitatea. El susține că actuala directoare a TVR Internațional ”nu are nici în clin, nici în mânecă cu televiziunea, în general. E o chestie de pile și relații”.


Fostul realizator o acuză pe Andreea Marin că își promovează în emisiune prietenii și oamenii care o ajută în viața personală.


”Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care - hai să fim serioși, nu are audiență - este un fel de promovare a prietenilor și oamenilor care o ajută în viața personală și profesională extra TVR. Este și situația Alinei Sorescu, care, la fel, îmi este dragă. Mi-a fost băgată pe gât acum câțiva ani, dar mi-a devenit dragă”, a spus acesta.


Marin, acuzată că folosește numele TVR pentru reclamă pe InstagramLeonard
Miron mai spune că nu este normal ca un realizator al televiziunii
publice să posteze pe Instagram mesaje de mulțumire către anumite
firme, cu hashtag și numele postului și al emisiunii.


”Dacă ești influencer lumea te urmărește fără să etichetezi niște lucruri pentru care ești plătit în televiziune. Și așa se întâmplă la Alina Sorescu, la Andreea Marin, la Dinescu, care - Doamne, iartă-mă - până să plece din TVR a folosit postul ăla ca pe grădina lui proprie. Asta nu e în regulă. Asta trebuie curățat, stabilirea unei distanțe clare între interesul TVR, al omului care se uită, și interesele personale”, a mai afirmat fostul realizator.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă