Andreea Marin a vorbit despre cele două sarcini pe care le-a pierdut în urmă cu ceva timp. „Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată”

1 lună in urmă 4


Andreea Marin a povestit despre două momente neplăcute di viața ei, despre care până acum, nu a dat prea multe detalii. Înainte să devină mama Violetei, vedeta a pierdut două sarcini.


„Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău.Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos.„Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.» În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.' „Şi dacă nu?!', am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj.„Dacă nu… muriţi, domnişoară.


Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă ', a povestit Andreea Marin, potrivit VIVA!


Cea de-a doua sarcină pe care a pierdut-o a fost când era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Chiar de ziua ei, vedeta a ajuns pe masa de operație.„ Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină.


În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani.


Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă',  a explicat Andreea.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă