Andreea Esca și-a lăsat părul să crească. Cum arată acum celebra prezentatoare de la Pro TV

2 luni in urmă 17

După ani de zile în care a apărut la pupitrul Știrilor Pro TV de la ora 19.00 tunsă scurt, Andreea Esca și-a lăsat părul să crească. Celebra prezentatoare de la Pro TV a revenit la muncă după concediu și a atras atenția cu noul ei look.

Încă de când a apărut pentru prima dată la Pro TV, din decembrie 1995, Andreea Esca a purtat părul blond, tuns foarte scurt, până la nivelul mandibulei. Niciodată nu și-a schimbat culoarea, niciodată nu a apărut cu părul lung sau cu diverse coafuri.

Asta până acum, în vara lui 2021. Celebra prezentatoare de la Pro TV s-a vopsit de curând, dar nu s-a mai tuns. Andreea Esca și-a lăsat părul să crească, are podoaba capilară acum până la umeri.

Ea s-a mândrit cu noul ei look pe Instagram, acolo unde are peste 550 de mii de urmăritori.

andreea esca si a lasat parul sa creasca 3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Schimbarea aceasta vine după concediu. Andreea Esca a dezvăluit că și-a petrecut zilele libere în natură. Celebra vedetă a făcut plajă în costum de baie, chiar s-a răcorit într-un mic râu, la Porumbacu de Sus.

Acolo, Andreea Esca deține și închiriază mai multe case tradiționale. Vedeta a recondiţionat cinci locuinţe, pe care le-a cumpărat de la localnici, şi le-a mobilat îmbinând confortul cu rusticul, scrie oradesibiu.ro.

În curte, oaspeţii se pot bucura de o grădină plină de verdeaţă, foişor şi bucătărie de vară cu şezlonguri, dar şi de o zonă de plajă cu nisip, amenajată lângă râul care trece prin spatele caselor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă