Andreea Bănică, piesă nouă cu Dorian Popa. Artista va avea un an plin de proiecte frumoase

1 lună in urmă 2

Andreea Bănică şi-a început anul cu dreptul. Pentru artistă, 2021 vine cu o mulţime de surprize şi de colaborări inedite. 

Una dintre ele este cea cu Dorian Popa. Iar noua lor piesă are deja succes. "Dragoste încercată" se numeşte proiectul la care au lucrat cei doi artişti şi este o piesă despre iubire, despărţire orgoliu, dar mai ales despre impăcare. În clip, Andreea Bănică şi Dorian Popa sunt un cuplu.

În cuplu din viaţa reală, Andreea Bănică se simte la fel de bine. Artista încercă să petreacă mai mult timp cu cei mici, cat mai mult, dar îşi surprinde şi soţul cu fel şi fel de preparate delicioase. Iar urmăritorii ei pot vedea toate acestea în vlogul Andreei.

Andreea Bănică, în colaborare cu Dorian Popa

"Mie îmi place Dorian pentru energia lui debordantă, are o energie aparte diferită de orice există pe piaţă. Mă încarc de la alţii. M-a acaparat prin energia lor. Cei de la casa de discuri au venit cu propunerea. Acest scenariu ne-a plăcut din prima. Piesa este făcută de prietenul meu bun, Laurenţiu Duţă, este producătorul meu preferat şi cred că nu o să renunţ la el până la adânci bătrâneţi.

Îi regăseşti stilul. El mi-a făcut foarte multe piese cu gândul la mine. Laurenţiu tot timpul m-a mirosit.
Am stat mai mult în preajma familiei. M-am gândit să îi feresc. Legăturile dintre noi au ajuns mult mai puternice.

A venit acasă o felicitare. Sofia este extrem de calculată. Este eminentă, ea ştie că are de făcut şcoală", a povestit Andreea Bănică în Observator 12.

Pe larg în video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

monden observator13
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă