Andreea Bănică, mână largă în vacanța din Kenya. Câte mii de euro a ‘spart’ vedeta

3 săptămâni in urmă 11

Andreea Bănică este în vacanță, în Kenya, alături de fiica Sofia. Cele două au văzut animale sălbatice în habitatul lor natural, s-au distrat plimbându-se cu Jeep-ul prin junglă, dar la lăsarea nopții s-au întors în confort. Artista a dezvăluit pe Instagram cât a costat-o aventura din Africa și a completat că merită fiecare bănuț.

Andreea Bănică a dat mii de euro pe vacanța din Kenya

Într-o serie de ”Întrebări și Răspunsuri” pe Instagram, Andreea Bănică a dat mai multe detalii, la cererea fanilor, despre vacanța pe care o petrece alături de fata ei, Sofia, în Kenya. Admiratorii au chestionat-o cu privire la costul unei astfel de aventuri, iar blondina a răspuns. Un sejur de acest gen are un preț cuprins între 1.800 și 5.000 de euro de persoană. Prețurile variază în funcție de cazare, durată, dar și de activitățile pe care dorești să le bifezi pe timpul șederii.

„Un astfel de circuit cum este al nostru costa intre 1.800 – 5.000 euro de persoana. Totul depinde de ce alegi sa faci, unde stai, cat timp, orice serviciu in plus costa!”, a răspuns Andreea Bănică.

Internetul a nemulțumit-o acolo 

Deși în general a vorbit în termeni buni despre vacanță, a avut parte și de câteva inconveniente. Când a fost întrebată de nemulțumirile pe care le-a întâlnit până acum în Africa, vedeta s-a plâns de cartela de Internet, pentru care a plătit 50 de dolari și care nu a ajutat-o prea mult, iar pentru a-și activa roaming-ul ar costa-o prea mult.

„Am cumpărat o cartelă de pe aeroport, însă este apă de ploaie, nu funcționează. Din 5 zile de când sunt aici a funcționat Internetul 2h legate (exagerez) 1h… Deci, țeapă cu cartela de 50$, am zis să fie una cu mulți MB. Am avut Internet în lodge (hoteluri), în Nairobi și acum aici în Daiani Beach. Da, ca să ai roaming este foarte scump și nu merită. Eu sunt o tipă calculată!

Am plecat în vacanță nu să stau pe Internet, ci să mă bucur de tot ce este nou și frumos aici. Țin legătura cu Lucian când sunt in hotel. În savană nu-ți trebuie nimic. Liniște, atât”, a mai povestit ea.

Motivul pentru care soțul Lucian și mezinul Noah au rămas în țară

„Nu am mers împreună din mai multe considerente… Noah este prea mic pentru această aventură! Lucian se ocupă de hotelul de la mare și alte proiecte, are grijă de părinții lui, deci nu putea pleca din țară. Băieții și-au luat rulota și au plecat și ei într-o excursie pentru ca Noah să nu simtă prea tare plecarea noastră”, a mai spus solista pe contul de socializare.

The post Andreea Bănică, mână largă în vacanța din Kenya. Câte mii de euro a ‘spart’ vedeta appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă