Andreea Bălan vrea să se mărite din nou: „Sunt împlinită! Mă văd căsătorită”

1 lună in urmă 2

Andreea Bălan vrea să se mărite din nou. Cântăreaţa se iubeşte de aproape un an cu Tiberiu Argint şi spune că este extrem de fericită. Legat de despărţirea de George Burcea. tatăl fetiţelor, artista spune că într-o relaţie, dacă se ajunge la separare, ambii parteneri au greşit.

Citeşte şi: Andreea Bălan rupe tăcerea după ce a fost internată în spital: „Am avut dureri abdominale foarte mari”

Andreea Bălan vrea să se mărite din nou

Îmi doresc să iubesc, ceea ce se întâmplă deja. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd căsătorită.

Viața m-a învățat să fiu ordonată. Te înrăiesc lucrurile astea, iar apoi mai târziu în viață te poți purta cu oameni așa cum s-au comportat alții cu tine. Cred că într-o relație greșesc ambele persoane, poate că dacă am fost trădată de un prieten, înseamnă că am facut eu ceva greșit.

Cu toții cred că avem niște răni din copilărie, iar mai târziu vine o persoană care ne apasă pe rănile alea și avem impresia că omul respectiv ne supără, dar de fapt e 10% prezent și 90% trecut. Trebuie să fii înțelept și să îți dai seama că ai o problemă cu trecutul, nu cu persoana din prezent.”, a spus Andreea Bălan.

„Obosesc de multe ori, atunci când oamenii îmi fac rău”

Andreea Bălan a trecut prin foarte multe cumpene de-a lungul vieții sale și a fost dezamăgită de cele mai dragi persoane, dar chiar și așa, toate experiențele negative de care a avut parte le-a transformat în adevărate lectii de viață, care au făcut-o să devină mai puternică.

Obosesc de multe ori, atunci când oamenii îmi fac rău, când apare o dispută sau o problemă personală, dar îmi spun că și mâine este o zi și las noaptea să treacă și îmi revin. 

Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Iubesc, sunt iubită, deci e foarte bună.”, a mai spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă