Andreea Bălan, petrecere de ziua fiicei sale. Clara a împlinit 2 ani. Cine a fost alături de artistă. „Ne-am simțit minunat”

1 lună in urmă 1

Clara, fetița cea mică a Andreei Bălan și a lui George Burcea, a împlinit 2 ani. Mama ei i-a organizat o mică petrecere, iar alături le-au fost nașii și cele mai importante persoane din familie. Vedeta a postat imagini pe contul de socializare.

În fotografiile publicate de interpretă, nu apare și tatăl fetițelor, semn că George Burcea a lipsit de la eveniment. Andreea a postat un mesaj alături de pozele cu micuțele sale.

157040221_10160637027562646_6246023102459059590_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Aseară am sărbatorit-o pe Clara cu o mică petrecere plină de râsete, chicote și voie buna!

Au fost alaturi de noi oamenii pe care îi iubim și bineînțeles, nasii nostri dragi care au botezat-o, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, mereu implicați și devotați.

Ne-am simtit minunat, sunt foarte fericită și mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase!”, a scris Andreea Bălan pe contul de socializare.

Andreea Bălan a depus actele de divorț în 2020

În primăvara anului trecut, într-o emisiune TV, Andreea Bălan a spus că i se poate zice lui George Burcea “fostul soț”, pentru că actele de divorț au fost depuse.

„Îi puteți spune fostul soț, pentru că actele deja s-au depus”, a spus Andreea Bălan. Cei doi nu vor putea divorța la notar, pentru că la mijloc sunt doi minori și va trebui să fie stabilită custodia micuțelor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă