Andreea Bălan, acuzată dur de George Burcea. Fostul soț nu a mai rezistat

2 săptămâni in urmă 27

Scandalul dintre George Burcea și Andreea Bălan pare că nu se mai oprește. Deși fiecare dintre ei și-a refăcut viața alături de alt partener, foștii soți continuă să își arunce replici tăioase.

Andreea Bălan, acuzată dur de George Burcea

De data aceasta, George Burcea a făcut dezvăluiri scandaloase despre relația lui cu Andreea Bălan. Actorul a povestit că artista l-ar fi dat afară din casă chiar cu fetițele sale de față.

În plus, fostul concurent Ferma spune că Andreea Bălan nu îl lasă să doarmă cu fetițele lor și îl supraveghează mereu când le vizitează.

Mai mult, Burcea a spus că fosta lui soție i-ar fi trimis mesaje lui Keo, în perioada când era însărcinată cu primul copil, potrivit unor surse citate de Cancan.

Nunta Andreei Bălan, un eveniment de marketing

El a mai povestit și despre nunta lor, evenimentul extrem de luxos și grandios, despre care actorul a spus că ar fi fost „o nuntă făcută de marketing” și nu din iubire.

„Am văzut că Andreea iese mereu în presă și se victimizează înainte de a lansa o nouă piesă. Când are piesa, ea vorbește ori despre traume, ori despre tatăl ei care a maltratat-o, ori dă de înțeles că George a fost rău, iar ea o sfântă, iar mai nou despre Keo. Oare publicul nu vede că de 20 de ani această femeie nu face nimic decât să se victimizeze și să încerce să intre sub pielea oamenilor?  Oare fanii ei nu văd că este o prefăcută?

Actorul a mai făcut referire,  prin prietena lui, și la mesajele ajunge în presă, în care Andreea îi spunea unei fane să nu îi mai urmărească pe George Burcea și Viviana Sposub pe Instagram.

„Ea își înjură fanii în privat, îi blochează dacă aceștia îl urmăresc pe George sau Viviana și șterge imediat orice comentariu care nu-i convine. La fel a făcut și în podcastul lui Măruță. Imediat ce era un comentariu care nu-i convenea Andreei, era șters. După declarațiile de la Măruță, tatăl ei a declarat clar că Andreea minte”, se arată în dezvăluirile pe care Burcea le-ar fi făcut către o prietenă.

Adreea Bălan, acuzată că ar fi vrut să se împace cu Keo, în timpul căsnicie cu George Burcea

Ea a mai spus că artista și-a dat fostul soț afară din casă sub privirile fetiței sale, iar când era însărcinată cu primul copil, ea ar fi căutat să se împace cu Keo.

„De ce nu spune Andreea Bălan că și-a dat soțul afară din casă în timp ce era cu fetița cea mare de mână? De ce nu spune că țipa în gura mare – «Ieși afară din casa mea», iar Ella repeta după ea aceleași cuvinte? De ce nu spune că ea îi trimitea lui Keo mesaje de împăcare în timp ce era însărcinată cu primul copil? De ce nu spune că nu-și lasă copiii să doarmă seara cu fostul soț de mai mult de jumătate de an? De ce nu spune că George vine de trei ori pe săptămână la fetițe și are grijă de ele?

De ce nu spune că l-a evacuat pe Săndel din apartamentul din Ploiești, ea a vândut apartamentul, iar Săndel stă acum într-o garsonieră? De ce nu spune că își ia la rost mama atunci când aceasta nu știe să facă anumite lucruri în casă? De ce nu spune că are două bone, mama și George, care vine mereu, iar ea vine doar când fetele sunt îmbăiate și gata de somn și atunci stă tot pe telefon? Pentru că e cool să fii victimă?”, se mai arată în declarația făcută de o apropiată de a lui George Burcea.

The post Andreea Bălan, acuzată dur de George Burcea. Fostul soț nu a mai rezistat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă