Andreea Antonescu s-a întors în America. Cu cine a plecat artista: „N-avem altceva decât momente”

1 săptămână in urmă 31


Andreea Antonescu s-a întors în America, însă nu definitiv. Artista a locuit acolo o bună perioadă de timp alături de fostul ei soț, Traian Spak. De câteva zile ea se distrează de minune alături de fratele ei, Răzvan.


Înainte de sărbători, Andreea Antonescu mărturisea că își dorește foarte mult să se întoarcă în America și iată că dorința ei s-a îndeplinit. De o săptămână, artista se află în Las Vegas alături de fratele său și se bucură din plin de fiecare moment petrecut acolo.


Jumătatea trupei Andre a postat pe Instagram mai multe fotografii din vacanța ei. „Pentru că n-avem altceva decât momente…”, a fost mesajul postat de artistă.


Pe lângă distracție, Andreea Antonescu face și sport. Aceasta a ieșit la alergat alături de fratele ei, Răzvan, și a încercat să țină pasul cu acesta.


Sienna, fetița cântăreței, a fost cea mai fericită să se întoarcă în Statele Unite ale Americii, acolo unde a crescut mai mulți ani. La începutul lunii decembrie, Andreea Antonescu anunța că își va petrece sărbătorile în America dacă nu va avea concerte în România.Ce a făcut Andreea Antonescu cu banii câștigați în perioada Andre


În 1998 trupa Andre a luat naștere. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au debutat cu albumul „La întâlnire” în 1999, câștigând trofeul festivalului de la Mamaia cu melodia „Liberă la mare” de pe al doilea album de studio, „Noapte de vis”. Au avut un succes uriaș, au câștigat multe premii de-a lungul anilor, au susținut sute de concerte. Toate cântările le-au adus celor două artiste și sume importante de bani.


Într-un interviu pentru Cancan, Andreea Antonescu a mărturisit că a câștigat mulți bani, dar i-a investit în familie. Nu s-a ales cu multe bunuri, cu mașini sau conturi financiare cu sute de mii de euro. „I-am investit (n.r banii) în ce consideram că reprezintă familie în perioada aceea! (…) Vrei să știi dacă i-am pierdut? Da, i-am pierdut! Nu mi-au plăcut vreodată întrebările legate de partea financiară (…) Erau perioade în care câștigam aproximativ un apartament pe lună!”, a declarat cântăreața.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă