Andreea Antonescu încă primește sfaturi de la soț. Cei doi sunt în divorț: „E printre prietenii cei mai buni”

4 săptămâni in urmă 18

Andreea Antonescu e în divorț de Traian Spak, tatăl fetiței sale. Cei doi au decis în urmă cu mult timp să se separe, dar încă n-au reușit din punct de vedere legal. Se înțeleg bine, sunt buni prieteni, vedeta primind des sfaturi din partea acestuia.

Este cunoscut deja că mulți soți, după despărțire, nu mai mențin relațiile, o iau pe drumuri diferite, fiecare își vede de viața lui. Iată că Andreea Antonescu și Traian Spak dovedesc că e posibil să menții o relație de prietenie după separare. Cei doi nu au semnat actele de divorț, încă sunt soț și soție. El nu a putut veni în România să clarifice situația, ea nu a putut merge în America.

Sunt în divorț, dar se înțeleg foarte bine, sunt foarte buni prieteni. Andreea Antonescu a primit și sfaturi de la Traian Spak când a venit vorba de participarea ei la „Survivor România”. Cei doi au împreună o fetiță, pe Sienna.

 "E printre prietenii cei mai buni"

Micuța și-a urmărit mama la Kanal D pe parcursul competiției, a susținut-o.

„Da, cu Traian mă sfătuiesc, el a știut că voi pleca, m-a sfătuit să am grijă și să nu mă accidentez. S-a bucurat foarte tare în momentul în care a văzut că ies din competiție accidentată doar la deget. El întotdeauna m-a susținut și a fost lângă mine, este în continuare unul dintre prietenii mei cei mai buni, este un om pe care îl simt aproape de sufletul meu și probabil așa va fi pentru tot restul vieții. A fost și va rămâne cea mai importantă relație a vieții mele, este tatăl copillui meu (n.r. Traian și Andreea sunt în divorț).

 "E printre prietenii cei mai buni"

Sienna mi-a spus că spus că a ținut pumnii foarte strânși când întrăm pe fiecare traseu și strigă tare și mă încuraja sperând că o voi auzi. Mi-a spus că m-au susținut toți colegii ei de la școală. Am o gașcă întreagă de copii care mă așteaptă la Galați.”, a spus ea pentru click.ro.

Andreea Antonescu a fost eliminată de la „Survivor România” după aproximativ o lună de concurs.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă