Andreea Antonescu a vorbit despre relația cu fiica ei. Sienna a împlinit 10 ani și îî calcă pe urme mamei sale. „Așa sunt și așa simt”

1 lună in urmă 22

După o perioadă în care fiica ei a locuit la Galați, alături de bunică, Andreea Antonescu petrece din nou timp cu Sienna, care s-a întors la București.  Micuța a împlinit recent 10 ani, iar interpreta a dezvăluit ce fel de relație au acum.

„Avem tot felul de conversații, purtăm discuții pe aproape toate temele, îmi doresc din inimă să fiu și să rămân cea mai bună prietenă a ei. Mi-ar plăcea să mă țină Dumnezeu atât de lucidă încât să o pot înțelege și mai târziu.

Bineînțeles că, în proporție de 70%, conversațiile sunt legate de școală, dar recunosc că îmi place să intervin și-n conversațiile video pe care le are cu ale ei colege, pentru a simți că sunt alături de ea, indiferent de orice.

Andreea Antonescu a vorbit despre relația cu fiica ei. Sienna a împlinit 10 ani și îî calcă pe urme mamei sale. „Așa sunt și așa simt”

Cred că fiecare părinte își dorește să fie aproape de copil, iar din acest punct de vedere, nu este nicio diferență. Așa sunt și așa simt. (zâmbește)”, a declarat Andreea Antonescu pentru revista VIVA.

Andreea Antonescu a mărturisit că fiica ei îi calcă pe urme și ar dori să urmeze o carieră muzicală. „Da, este foarte talentată, atât la muzică, dar mai ales la actorie.

Este atrasă de orice înseamnă scenă. Mi-a și recunoscut că este foarte mândră că mama și nașa (n.r. Sienna a fost botezată de Andreea Bălan) sunt artiste și că și-ar dori să calce pe urmele noastre.

Tocmai de aceea mergea la cursuri de canto și actorie… În această perioadă toate au luat pauză, dar abia așteaptă să revină și să poată continua”, a mai adăugat Andreea Antonescu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă