Andrea Pirlo, pe lista unei echipe calificate în optimile Champions League. Revenire spectaculoasă a italianului

3 săptămâni in urmă 17

  • Liga Națională de Baschet: Voluntari - CSU Sibiu, luni, 19:30, Digi Sport 2

  • Liga Națională de Baschet: Dinamo - U BT Cluj, luni, 17:30, Digi Sport 2

Tehnicianul italian a fost considerat de mulți ca fiind cel mai slab din istoria "Bătrânei Doamne", însă chiar și așa nu duce lipsă de oferte.

Andrea Pirlo, dorit de Benfica

Benfica nu o duce foarte bine pe plan intern, chiar dacă în Champions League a reușit să îi ia fața Barcelonei și să termine pe locul 2 în grupă.

Lusitanii vor să-l demită pe Jorge Jesus, anunță AS, iar Andrea Pirlo e considerat înlocuitorul perfect de șefii grupării.

Varianta este una surprinzătoare, având în vedere rezultatele foarte slabe pe care italianul le-a avut la Juventus, dar și lipsa de experiență a acestuia, care ar fi doar la al doilea job ca antrenor principal.

Chiar și așa, cei de la Benfica par convinși că Pirlo este omul potrivit pentru a prelua banca tehnică a echipei și a redresa situația, iar negocierile se află într-un stadiu incipient, însă pot progresa semnificativ în următoarele zile.

Benfica urmează să joace în optimile Champions League contra celor de la Ajax. În campionat, gruparea pregătită momentan de Jorge Jesus este pe locul 3, cu 37 de puncte, la 4 distanță de primele două locuri, ocupate de rivalele Porto și Sporting.

Genoa l-a vrut și ea pe Pirlo

Performanțele pe care Pirlo le-a avut ca jucător se pare că au ecou chiar și acum, iar italianul reprezintă un nume destul de apetisant pentru cluburi, în special din Serie A.

Tehnicianul a fost dorit de curând și de Genoa, însă în cele din urmă o altă legendă a celor de la AC Milan, Andriy Shevchenko, a obținut postul.

Pirlo 

Etichete: juventus , antrenor , benfica , portugalia , andrea pirlo

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă