Andrea Pirlo, după ce Radu Drăgușin a semnat un nou contract cu Juventus: ”Poate juca de la egal la egal cu oricine!”

1 lună in urmă 31

  • Liga 2: Rapid - Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - CFR Cluj, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Fundașul român este apreciat îndeosebi de antrenorul și legenda bianconerilor, Andrea Pirlo, care l-a adus în lotul primei echipe. 

”Sunt bucuros că Drăgușin a semnat un nou contract, este un jucător de mare perspectivă care a demonstrat că poate juca de la egal la egal cu vedetele din echipă. 

Poate progresa enorm și era normal ca acest club să mizeze pe el în viitor”, a declarat Pirlo la conferința de presă dinaintea meciului Juventus - Genoa.

De altfel, Drăgușin este inclus în lotul pentru partida care se dispută duminică, în direct la Digi Sport 2, de la ora 16.00.

Salariu important pentru Radu Drăgușin la Juventus

Conform italienilor de la Gazzetta dello Sport, Radu Drăgușin va încasa, în primul an de contract, care va intra în vigoare de la finalul acestui sezon, 500.000 de euro.

Mai mult, potrivit italienilor salariul său va crește progresiv în următorii trei ani de contract, urmând să ajungă, în al patrulea an, la aproape 1.000.000 de euro pe sezon.

Radu Drăgușin, internațional român U21, la 19 ani, a ajuns la Juventus în 2018, de la Regal Sport. În acest sezon, stoperul a debutat la echipa de seniori a lui Juventus, după mai multe luni în care Andrea Pirlo l-a convocat pentru antrenamentele primei formații.

Etichete: andrea pirlo , radu dragusin , radu dragusin juventus , andrea pirlo radu dragusin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă