Andre Pinto, primele declarații în tricoul lui Dinamo : „Știam care era situația clubului când am semnat”

1 lună in urmă 14

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021, 16:00 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 16:15

Andre Pinto (31 de ani, fundaș central), noul transfer al celor de la Dinamo, a vorbit pentru prima dată din postura de jucător al „câinilor”.

Portughezul a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre venirea sa la Dinamo, lucrurile care trebuie îmbunătățite la echipă, dar și despre suporterii alb-roșiilor.

„Mă simt bine, mă înțeleg bine cu echipa, am făcut 3 antrenamente.Vrem să îmbunătățim rezultatele. Știam care era situația clubului când am semnat, știam poziția din clasament. Trebuie să muncim. Dacă te uiți la clasament situația nu e bună, un club cu tradiția lui Dinamo nu poate fi mulțumit cu acest loc. 

Este un început de sezon, nu este o cursă de 50 de metri, este un maraton. Știu că Dinamo este un club important, în Portugalia se vorbește de Dinamo. Știu că are mulți suporteri, suporteri buni, pasionați, care sunt alături de club din ce am văzut și mi s-a spus. Am vorbit cu portughezi care au jucat aici și mi-au spus lucruri frumoase despre România”, a declarat Pinto.

Ratează meciul cu Craiova

Fundașul central nu va debuta pentru noua sa echipă în meciul de luni seară contra celor de la CSU Craiova, lucru confirmat și de antrenorul echipei, Sorin Colceag.

„Încă nu este pregătit să intre, este în procesul de a intra în ritmul echipei, în ritmul jocului și vrem să-l apropiem cât se poate de repede de nivelul jocului, să-l avem apt la următoarele meciuri”, a spus Colceag la conferința de presă.

Au simtit o descatusare, ei au recunoscut momentul ăsta ca fiind important. Sperăm să adunăm lucrurile bune facute în ultimele două meciuri și să le coagulăm într-o prestație bună. Încercăm să avem cât mai multe informații despre Craiova, să întărim punctele bune pe care le-am avut, să vedem la ora meciului cum facem acest „match”  între ce putem face noi mai bine și problemele pe care ni le poate creea Craiova. 

Echipa este implicată în acest proces, astfel că la ora meciului să nu fie o dispută între Colceag și Reghecampf, ci una între Reghecampf și Dinamo.
-Sorin Colceag, antrenor Dinamo

Video. Conferința de presă integrală a lui Sorin Colceag înainte de CSU Craiova - Dinamo:

Citește alte știri din Liga 1:

FCU Craiova a luat măsuri după dezvăluirile GSP! Jucătorii scoși de pe lista trimisă la LPF

Victor Becali acuză: „Cum să-l aduci la Dinamo?! Nu a mai antrenat de 5-6 ani!”

Playtech: Ce despăgubiri COLOSALE vor primi păgubiții City Insurance. Vești bune pentru români


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă