Andre Pinto, primele declarații din postura de jucător al lui Dinamo. „Este un maraton, nu o cursă de 50 de metri”

3 săptămâni in urmă 16

Andre Pinto a oferit primele declarații din postura de jucător al lui Dinamo. Ultimul jucător sosit în „Ștefan cel Mare” a declarat că știa exact unde ajunge, care este situația actuală, însă este sigur că, prin foarte multă muncă, rezultatele vor începe să apară.

Înainte de a semna, Andre Pinto (31 de ani) s-a sfătuit și cu alți fotbaliști portughezi trecuți prin Liga 1, precum Beto sau Mario Felgueiras. Acesta a fost impresionat de fanii lui Dinamo, dar și de istoria bogată pe care o are clubul.

Andre Pinto este un fundaș cu foarte multă experiență, trecut pe la formații importante ale Europei, precum FC Porto, Panathinaikos, Braga sau Sporting Lisabona.

Andre Pinto a oferit primele declarații din postura de jucător al lui Dinamo

Fundașul portughez a susținut, sâmbătă, o conferință de presă în care a vorbit despre ambițiile sale la Dinamo, dar și despre inimoșii fani ai „câinilor”. Acesta nu va putea juca, luni, în deplasarea cu Universitatea Craiova, deoarece nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

„Mă simt bine, mă înțeleg bine cu echipa, am făcut trei antrenamente. Vrem să îmbunătățim rezultatele. Știam care era situația clubului când am semnat, știam poziția din clasament. Trebuie să muncim. Dacă te uiți la clasament situația nu e bună, un club cu tradiția lui Dinamo nu poate fi mulțumit cu acest loc.

Este un început de sezon, nu este o cursă de 50 de metri, este un maraton. Știu că Dinamo este un club important, în Portugalia se vorbește de Dinamo. Știu că are mulți suporteri, suporteri buni, pasionați, care sunt alături de club din ce am văzut și mi s-a spus. Am vorbit cu portughezi care au jucat aici și mi-au spus lucruri frumoase despre România”, a declarat Andre Pinto, la conferința de presă în care a fost prezentat oficial.

Istoricul lui Andre Pinto:

  • Braga: 93 de meciuri, 4 goluri și o pasă de gol
  • Sporting: 41 de meciuri și o pasă de gol
  • Panathinaikos: 22 de partide
  • FC Porto: niciun meci la prima echipă.

The post Andre Pinto, primele declarații din postura de jucător al lui Dinamo. „Este un maraton, nu o cursă de 50 de metri” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă