Andre Pinto a plecat de la Dinamo! Fostul căpitan al lui Sporting Braga era unul dintre jucătorii cu salariu mare din lotul „câinilor”

1 săptămână in urmă 80

Andre Pinto și Dinamo au rupt înțelegerea semnată în toamna anului trecut, astfel că fostul căpitan al lui Sporting Braga se desparte de „câini” după trei luni de zile.

Dinamo a rămas fără unul dintre fundașii centrali din lot, apărarea fiind unul dintre punctele nevralgice ale formației din Șos. Ștefan cel Mare în această primă parte a sezonului. Andre Pinto a fost nemulțumit de situația de la club și a solicitat conducerii încetarea de comun acord a înțelegerii, cerere care a fost acceptată de administratorul special Iuliu Mureșan, conform GSP.

Fundașul central avea unul dintre cele mai mari salarii din lotul „câinilor”, în valoare de 8.000 de euro pe lună.

Andrei Pinto s-a despărțit de Dinamo

Andre Pinto nu mai este jucătorul lui Dinamo, după ce a cerut încheierea amiabilă a contractului semnat în luna septembrie. Fundașul portughez s-a declarat nemulțumit de situația de la club, astfel că nu a dorit să continue în tricoul formației din Șos. Ștefan cel Mare și în 2022. Conducerea nu s-a opus plecării sale, astfel că angajamentul a fost reziliat cu acordul ambelor părți.

Dinamo a avut probleme foarte mari în prima parte a sezonului în primul rând din cauza apărării, fiind echipa din Liga 1 care a încasat cele mai multe goluri în primele 21 de runde. „Câinii” au scos mingea din poartă de nu mai puțin de 43 de ori, chiar și ultima clasată Academica Clinceni reușind să încaseze mai puține goluri, 41.

În acest context, noul antrenor Flavius Stoican își dorește să aducă un suflu nou în defensiva lui Dinamo, unde l-a transferat deja pe Răzvan Patriche, fundaș central în vârstă de 35 de ani.

Andre Pinto a fost unul dintre cei mai constanți apărători în prima parte a sezonului, dar prestațiile sale au lăsat de multe ori de dorit și nu s-au apropiat de valoarea salariului pe care îl încasa, de 8.000 de euro lunar.

The post Andre Pinto a plecat de la Dinamo! Fostul căpitan al lui Sporting Braga era unul dintre jucătorii cu salariu mare din lotul „câinilor” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă