Andra și Smiley, declarații spumoase la „Românii au talent”, ediția de luni seara. „Sunt dispus să te fac plic pe mine”

3 săptămâni in urmă 2

Andra și Smiley le-au oferit telespectatorilor dar și colegilor din platou, un dialog spumos ce a stârnit amuzamentul tuturor. Totul a pornit de la numărul de acrobație executat de Duo Varadi, în ediția de luni seara, 22 martie, „Românii au talent”.

Dansul și pasiunea celor doi au ajuns până la jurați, iar Smiley a lansat o propunere la adresa Andrei.

 „Ne faceţi să visăm cu ochii deschişi, ca şi noi putem să facem asta, dar mai bine admiram, că nu vom putea face noi asta niciodată.

romanii-au-talent-2021-duo-varadi-un-spectacol-de-acrobatii-si-dans-ne-faceti-sa-visam-ca-si-noi-putemIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Dar e bine că veniţi voi şi ne arătaţi cum se dansează. Mai ales când la mijloc e şi o dragoste atât de frumoasă”, a spus Andra.

Smiley a speculat momentul și a venit cu o propunere pentru colega lui. „Andra mi-a mărturisit, pe parcursul numărului vostru, că a încercat să facă şi ea să facă figura aia de la final. Cea în care tu te-ai făcut plic pe el şi l-ai îmbrăţişat.

Andra, dacă tu te angajezi ca un an de zile să repetăm ca să ne iasă figura aia, eu sunt dispus să te fac plic pe mine, serios. O să mai şi slăbesc puţin”, a spus Smiley la Pro TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă