Andra a mărturisit că a fost victima bullying-ului: „Sunt și acum. Eu privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră”

1 săptămână in urmă 21

Cu toate că acum are o viață pe care și-ar dori-o mulți, nu mereu a fost totul așa de roz. La începutul carierei, spre exemplu, Andra s-a confruntat cu multe dificultăți.

„Din dragoste pentru muzică, voiam să urc mereu pe scenă. Încercam să nu ratez niciun concert sau niciun concurs. Nu a fost deloc ușor, mergeam cu tatăl meu peste tot, băteam toată țara din nord până în sud și de la est la vest, cu trenul sau cu autocarul. Ne era cald sau frig, adormeam cu bagajele în brațe, dar nimic nu m-ar fi făcut să renunț și nici nu regret nimic. Am învățat multe din aceste experiențe și m-am hrănit din relația cu publicul, am fost foarte conectată la cei din fața mea, atentă la reacțiile lor”, a declarat Andra pentru Viva.

Andra a mărturisit inclusiv faptul că în copilărie a fost victima bullying-ului și că acest lucru continuă și în ziua de azi, din cauza expunerii mari pe care o are.

„Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit. Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor”, a mai spus Andra.

Întrebată când a fost ultima oară când a fost speriată, Andra a răspuns: „Cred că atunci când mă temeam foarte mult pentru sănătatea celor dragi, mai ales a părinților și a socrilor mei, la începutul pandemiei”.

Citește și Cum arăta Andra la începutul carierei muzicale şi cine era bărbatul cu care a fost înainte de Măruţă. Imagini incredibile!

Citește și Cum petrece Andra Crăciunul. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis: „Cel mai fain cadou”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă