Andi Constantin rupe tăcerea după experiența „Burlacul”. „Unele concurente cred că aveau iubit!”

1 săptămână in urmă 14


Andi Constantin a fost „Burlacul”, în ultimul sezon al show-ului, anul trecut. Câștigătoarea a fost Ana Bene, însă la scurt timp după încheierea filmărilor, cei doi s-au despărțit. Fostul concurent vorbește despre experiența pec area trăit-o.


„Sunt la vârsta potrivită, cred că sunt destul de matur emoțional să fac pasul ăsta și cumva îi pot oferi o stabilitate din mai multe puncte de vedere. Da, am plecat cu gândul că pot avea chimie cu o persoană de acolo și pot construi pe viitor!”, a spus Andi Constantin pentru Cancan.


„E normal să nu rezonezi cu toți oamenii, e normal să nu ai chimie cu toți oamenii, cred că s-a văzut că nu am avut conexiune cu toate fetele de acolo, dar m-am implicat atât de mult cât am crezut că merită acea persoană, din perspectiva mea! Au fost implicate pe cât au simțit.Nu eram toți făcuți unul pentru celălalt. Am o vagă impresie că nu erau toate singure, ca să zic așa! Unele concurente cred că aveau iubit!”, a mai spus Andi.


Ce s-a întâmplat între Andi și Ana Bene


„În primul rând, faptul că ea a câștigat, sau că a rămas ultima în acel show, nu garanta că o să avem o relație impecabilă!


Eu, la ultima ceremonie, i-am spus franc faptul că nu o iubesc, dar o admir și mi-aș dori să îmi permită să o cunosc într-atât încât să mă îndrăgostesc. Mi-am dorit foarte mult să construiesc alături de ea, însă consider că am luat o decizie bună, pentru că și ea a acceptat să fie într-o relație cu mine.


Chiar dacă nu mai suntem împreună, putem spune că avem o relație foarte bună de prietenie, suntem foarte apropiați, am câștigat o persoană dragă!”, a mai comentat Andi, eliminând dubiile despre separarea ulterioară emisiunii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă