Anda Adam și fiica Evelin, moment emoționant la „Bravo, ai stil”. Au cântat împreună

1 lună in urmă 52

Sâmbătă, 18 septembrie, a avut loc una dintre galele de la „Bravo, ai stil”, sezonul 7. Anda Adam, una dintre concurentele show-ului, nu a urcat singură pe scenă, ci însoțită de Evelin, fiica ei. Împreună au prezentat un moment unic.

Cântăreața și-a prezentat ținuta, dar a și cântat live piesa „It’s my life”. Fiica Evelin a stat alături de mama ei, a defilat și a performat la chitară. Prestația celor două le-a emoționat pe celelalte concurente, dar și pe jurați, scrie wowbiz.ro. La finalul momentului însă, micuța a început să plângă deoarece s-a înțepat în chitară, însă în ajutorul ei a sărit imediat prezentatoarea Ilinca Vandici.

anda-adam-si-fiica-la-bravo-ai-stilIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Da, eu o ajut pe mami cu hainele”, a spus fetița la Kanal D. Jurații nu au fost impreșionați însă de ținuta purtată de Anda Adam, Maurice i-a oferit două din cinci puncte, Raluca Bădulescu 3, iar Tibi 2.

Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, este una dintre concurentele de la Bravo, ai stil! sezonul 7, alături de alte nume cunoscute din showbiz.

Anda Adam a mai făcut parte din echipa show-ului „Bravo, ai stil!” în calitate de invitat la masa juriului, dar de data aceasta, celebra cântăreață a acceptat provocarea de a fi concurentă în acest sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Imaginea, stilul unei femei constituie o primă carte de vizită, te poziționează în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imagine stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm.

Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul «Dacă ar fi», când foarte multe fete au apelat la același hairstyling.”, povestea cântăreața înainte de debutul competiției.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă