Ancuța Cârcu, supranumită Sexy PRM-ista, arestată preventiv într-un dosar de proxenetism

1 lună in urmă 2

Judecătoria Turda a emis, vineri, 5 martie, un mandat de arestare preventivă pe numele Ancuțăi Cârcu, 38 de ani. Fosta membră a Partidului România Mare, supranumită Sexy PRM-sta, este cercetată într-un dosar de proxenetism, fiind acuzată că, alături de alți trei bărbați, ar fi înlesnit practicarea prostituției de două tinere în clubul moștenit de la fratele ei, a informat Clujust.ro.

„Am aflat cu stupoare că după-masă asta a fost admisă propunerea de arestare făcută pe numele meu. Nu credeam, sincer, că în statul de drept “România” cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă. Sper că în raport de mine nu s-a comis vreo eroare judiciară și pur și simplu am fost tratată la pachet cu ceilalți inculpați, fiind cu toții arestați fără nicio diferenta”, a recționat Ancuța Cârcu. pe Facebook.

Ancuța Cârcu, supranumită Sexy PRM-ista, arestată preventiv într-un dosar de proxenetism

În câteva zile voi avea contestația în fața Tribunalului Cluj, unde am înteles că judecatorii sunt mai bine pregătiți decât la Judecătoria Câmpia Turzii. Îmi pun încă toată increderea în justiție că va face dreptate in cazul meu.

Ancuța Cârcu:

„Consider că sunt nevinovată. Avocatul meu a spus că va face recurs și mi-a promis că într-o săptămână o să ies. Mă duc să îmi strâng copilul în brațe, să îmi fac valiza și să îndeplinesc aceste lucruri care vin”, a mai afirmat ea.

Politiciana născută în comuna Feldru, Bistrița, a spus luni, 1 martie, la o emisiune online a siteului infobistrița.ro, că și-a închis afacerea, un club de noapte din Tenerife, pentru a se dedica partidului AUR, ea fiind membră în filiala unei comune din județul Galați.

„Am ajutat AUR cu live-urile mele din insula păcatului”

Pe 3 martie, când s-a prezentat la Judecătoria Turda, bistrițeanca a declarat pentru Clujul Politic: „Am fost, sunt și voi fi în AUR. Sunt membru la Galați, sunt prim-vicepreședinte și membru. Ei se dezic. Mă scuzați, dar nu doar de mine s-au dezis, s-au dezis și de alții, cum este senatoarea Șoșoacă. Ce caut la Galați? Am mers acolo pentru că nu am vrut să întâmpin probleme ca la Bistrița, cu PRM-ul. Îmi pare rău că domnul Simion a spus că nu știe cine e femeia de afaceri din Tenerife”.

Eu l-am ajutat pe Simion, de acolo, din Tenerife, prin live-urile mele, din insula păcatului, cum zic ei. Eu vreau să fac politică, eu mi-am dat afacerile mai departe ca să vin să dăm sistemul la o parte, ca să vină tinerii minunați care au ceva de spus public.

Ancuța Cârcu:

Contactați de Libertatea pe 11 februarie, George Simion și Claudiu Târziu, liderii formațiunii, au dezmintit informația că Ancuța ar fi membră de partid. Simion a precizat că nu i-a fost acceptată niciodată adeziunea.

Ancuța Cârcu a intrat în atenția opiniei publice și a tabloidelor datorită unui scandal imens cu Corneliu Vadim Tudor, fostul președinte al PRM, pe care l-a acuzat că a vrut să o violeze.

Foto: Clujul Politic

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă