Anchetă la Spitalul Orășenesc Găești, după ce managerul a anunţat că oricine se poate vaccina, indiferent de vârstă

1 lună in urmă 13

La centrul de vaccinare de la Spitalul din Găeşti vacinarea anti-Covid-19 se face fără a fi respectată etapizarea. Managerul unităţii spitaliceşti a anunţat pe Facebook că se poate imuniza cine vrea, îndiferent de vârstă motivând că refuză să arunce dozele de ser neutilizate.

"A fost deschis azi si centrul de vaccinare din spitalul Găeşti. Administrăm vaccinul anticovid oricărei persoane care se prezintă voluntar la centru”, a scris managerul Spitalului Orăşenesc Găeşti în postarea de pe Facebook.

Medicul Valeriu Gheorghiţă: “Etapizarea  a fost făcută pentru a asigura priorități de protecție”

Întrebat despre situaţia de la centrul de vaccinare din spitalul Găeşti, medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, a declarat ,marți, că nerespectarea etapizării va fi subiectul unei anchete.

"Faptul că au fost vaccinate persoane care nu aparțin etapei 1 nu este o tragedie. Faptul că nu a fost respectată etapizarea va fi subiectul unei anchete. Vom vedea dacă s-a procedat corect pentru că etapizarea a fost făcută pentru a asigura priorități de protecție", a declarat Gheorghiță.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă