Anchetă la spitalul din Caracal, după ce o tânără a murit la naștere

2 luni in urmă 24

Ancheta dupa moartea gravudei

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Pentru că starea de sănătate se deteriorat rapid, femeia a fost transferată la Craiova, dar medicii de aici nu au putut face nimic și a murit la scurt timp. Cauza morții va fi stabilită cu exactitate după necropsia de mâine. Familia tinerei acuză medicii de malpraxis și spune că va depune plângere la Poliție și Colegiul Medicilor.

Tânăra mămică de 30 de ani din comuna Studina, județul Olt, aștepta să aducă pe lume cel de-al doilea băiețel al familiei. Spera ca sărbătorile de iarnă să fie unele speciale, alături de soți și cei doi copii. Ceea ce se dorea a fi o mare bucurie s-a transformat într-o tragedie. Joi, femeia a născut la spitalul din Caracal un băiețel de 4 kg, perfect sănătos. După câteva zeci de minute, femeia a început să se simtă rău. Potrivit rudelor a făcut hemoragie iar sânegerările nu s-au oprit.

Moartea subită a tinerei este un șoc și pentru medicul din Caracal care s-a ocupat de sarcina fetei. Spune că a făcut tot ce a putut să o salveze, de aceea s-a luat și decizia transferării ei la un spital din Craiova.

Tânăra a murit la scurt timp după ce a ajuns la spitalul din Craiova. Femeia a făcut un nou stop cardio-respirator iar medicii nu au mai putut să o readucă la viață în ciuda manevrelor de resuscitare.

Familia a depus plângere penală în care acuză medicul care a asistat-o la naștere de malpraxis. Conducerea unității medicale a demarat o anchetă. Cauza decesului urmează a fi stabilită în urma necropsiei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă