Anchetă la Galați după ce o femeie suspectă de COVID a murit în casă, în așteptarea rezultatului la test. Soțul ei este în stare gravă

3 săptămâni in urmă 2

Pompierii au descoperit, marţi, într-un apartament din cartierul Micro 21 din municipiul Galaţi o femeie de 61 ani, decedată şi pe soţul acesteia, de 72 ani, în stare gravă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi.

Potrivit sursei citate, o nepoată a celor doi soţi a sunat la 112, anunţând că bătrânii nu răspund nici la uşă, nici la telefon. La locuinţa celor doi au fost trimise un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi echipaje de poliţie.

Conform unor surse, cei doi fuseseră testaţi luni pentru infecţie cu SARS-CoV-2 şi urmau să primească rezultatele, relatează Agerpres.

„Pompierii au forţat uşa de la intrare deoarece aceasta era încuiată. În sufrageria locuinţei a fost găsită o femeie în vârstă de 61 de ani, decedată, iar în dormitor, un bărbat în vârstă de 72 de ani, febril şi cu o stare generală alterată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

„În cauză, se fac cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă