Anchetă internă demarată în cazul directorilor ”bătăuși” de la DSVSA București

4 săptămâni in urmă 13

 Arhivă Sursa foto: Arhivă

A fost demarată o anchetă internă în cazul directorilor ”bătăuși” de la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor București care s-au luat la bătaie chiar în interiorul instituției.

MARŢI, 21 DECEMBRIE 2021, 16:34

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

„Referitor la incidentul care a avut loc la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor București, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor precizează că s-a dispus declanșarea unei anchete interne.

La finalul acesteia vor fi luate măsurile legale care se impun.

Asigurăm cetățenii că, în această perioadă, activitatea personalului din cadrul serviciilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor se desfășoară neperturbată, astfel încât să asigure tuturor sărbători sigure din punct de vedere alimentar.

Considerăm că noi toți trebuie să dăm dovadă permanent, nu doar de un comportament profesionist, ci și etic și moral în fața cetățenilor, în slujba cărora suntem”, au precizat reprezentanții Serviciului de Comunicare și Logistică Documentară. 

Reamintim că cei doi directori ai DSVSA București care s-au aflat în centrul scandalului aplanat doar de polițiști sunt Vasile Adrian, director adjunct al DSVSA, cel care a reclamat la 112 că a fost agresat de Ovidiu Zvorișteanu, directorul general instituției, pentru că i-ar fi folosit baia.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru amenințare, lovire și alte violențe.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă