Anchetă după moartea unei poliţiste din Turda infectată cu Covid. Colegii femeii spun că nu au fost lăsați să se vaccineze

1 lună in urmă 19

De Monica Palade.
Publicat: 03.04.2021, 23:34.
Actualizat: 03.04.2021, 23:34

Ancheta demarată de DSP Cluj după moartea unei poliţiste locale din Turda, infectată cu Covid. Colegii femeii spun că șefii Poliției Locale nu au anunțat DSP că angajata era infectată şi că nu nu au fost vaccinați, deşi au solicitat acest lucru.

Anchetă după moartea unei poliţiste din Turda infectată cu Covid. Colegii femeii spun că nu au fost lăsați să se vaccineze

Hepta

Femeia a ajuns la Spitalul din Turda pe 26 martie în stare gravă, iar în urma testului a fost confirmată pozitiv la infecţia cu noul coronavirus. Ulterior aceasta s-a stins din viaţă.

Potrivit prefectului judeţului Cluj, Tasnadi Szilard, DSP a demarat o anchetă în acest caz. Totodată, se fac verificări pentru a se afla dacă poliţistei i s-a administrat deja o doză de vaccin, pentru că se afla în categoria de risc.

S-a demarat o anchetă

„Menţionez faptul că am luat legătura cu conducerea DSP, aflând faptul că numita V. I. - poliţist local la Turda, s-a prezentat în data de 26.03 la Spitalul din Turda în stare severă. I s-a făcut un test rapid, fiind confirmată cu Covid, ulterior decedând. În acest moment există o anchetă la nivelul DSP, după finalizarea acesteia voi putea să vă ofer mai multe detalii.

Pacienta la momentul confirmării cu Covid a fost introdusă în platforma Corona Forms, sub acest aspect nefiind niciun dubiu de eroare sau altă ilegalitate. Se verifică dacă doamnei i s-a administrat vreo doză de vaccin sau nu, însă este cert faptul că doamna se încadra la categoria de risc, putând fi programată la vaccin, de către angajator sau personal.

Dacă există vreun dubiu cu privire la vreo eroare pe linie internă, despre aceste aspecte pot oferi detalii cei din Primăria Turda sau conducerea Poliţiei Locale Turda”, a declarat sâmbătă, prefectul judeţului Cluj, Tasnadi Szilard.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

moarta de ciovid politista moarta ancheta dsp
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă