Anchetă după ce un bătrân internat într-un centru rezidențial a ajuns la spital / Bărbatul era lovit în zona capului şi avea coaste rupte

1 lună in urmă 34

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală în cazul unui bătrân care ar fi fost agresat într-un centru rezidenţial, anunță Agerpres. „Urmare a plângerii şi a verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Activităţile de urmărire penală se efectuează sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina”, a anunţat, luni, Poliţia Prahova.

Potrivit unor surse judiciare, fiica bărbatului ar fi sesizat faptul că, după ce a stat internat timp de circa trei săptămâni la un centru din Câmpina, tatăl său a avut nevoie urgentă în îngrijiri medicale, ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti cu diverse traumatisme. Astfel, bărbatul ar fi fost extrem de slăbit, plin de vânătăi şi neîngrijit. După constatarea stării sale, femeia l-ar fi mutat imediat pe bătrân la un alt centru din oraş, personalul de aici cerând însă transferul acestuia la spital.

Medicii de la SJU Ploieşti ar fi depistat faptul că bărbatul prezenta multiple lovituri, unele în zona capului, dar şi coaste rupte.

Foto: SMURD

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă