Anchetă disciplinară la FC Barcelona! Jucătorii au petrecut acasă la o vedetă a clubului

1 săptămână in urmă 17

  • WTA Madrid: Simona Halep - Elise Mertens, 14:00, Digi Sport 2

  • UCL: Manchester City - PSG, marți, 22:00, Digi Sport 1

După victoria în fața celor de la Valencia, jucătorii grupării catalane au sărbătorit acasă la Leo Messi.

Catalanii au petrecut acasă la Messi! La Liga a lansat o anchetă disciplinară

Luni seară, jucătorii celor de la FC Barcelona s-au adunat acasă la Lionel Messi și au petrecut la un grătar, alături de soțiile lor, unde au sărbătorit victoria împotriva Valenciei, în fața căreia catalanii s-au impus cu scorul de 3-2.

Inițiativa argentinianului contravine protocolului sanitar impus de La Liga și de Federația Spaniolă de Fotbal. Regulile spun că întâlnirile la care iau parte mai mult de șase persoane sunt strict interzise.

Potrivit ABC, petrecerea organizată de Messi a avut loc în aer liber și jucătorii și partenerele lor au fost așezați la mai multe mese în curtea argentinianului. Cu toate acestea, oficialii La Liga consideră că este o încălcare a regulamentului și vor deschide o anchetă disciplinară la adresa clubului.

Situația este diferită față de cea în care s-au aflat jucătorii de la Atletico Madrid în urmă cu câteva săptămâni, care s-au strâns de asemenea în jurul mesei pentru a discuta ultimile detalii legate de partea finală a campionatului.

Este un caz diferit pentru că ei ne-au spus din timp și ne-au dat detalii despre ce voiau să facă. La Liga știa despre acea întâlnire și toate cerințele în privința securității au fost îndeplinite. Despre acest grătar, am aflat din presă”, a spus un reprezentant din La Liga, citat de ABC.

Potrivit aceleiași surse, clubul catalan consideră că jucătorii nu au încălcat protocolul sanitar pentru că aceștia petrec foarte mult timp împreună, la antrenamente și în timpul partidelor, astfel că nu contează dacă numărul persoanelor admise a fost depășit.

În etapa 35 din La Liga, Barcelona se va duela cu Atletico Madrid și va avea șansa să devină lider în clasament. Partida va putea fi urmărită ÎN DIRECT, sâmbătă, de la ora 17:15, pe Digi Sport 1.

Etichete: leo messi , la liga , fc barcelona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă