Anchetă deschisă în Italia, după ce cățelul tenorului Andrea Bocelli s-a înecat în mare

1 lună in urmă 28

Moartea cățelului tenorului Andrea Bocelli, 62 de ani, a declanșat o anchetă în Italia. Procuratura din Tempio a deschis, joi, o investigație față de persoane necunoscute cu privire la moartea câinelui Pallina, care s-a înecat în luna august 2020 în mare, informează agenția Ansa. citată de Mediafax.

După tragicul incident, Lorenzo Croce, președintele Asociației Italiene pentru Protecția Animalelor și Mediului, a depus o plângere împotriva unor persoane necunoscute pentru abandon de animale și neglijență.

Lorenzo Croce i-a menționat în plângere în mod explicit pe Andrea Bocelli și pe soția sa Veronica Berti.

Acesta a precizat despre cei doi că sunt oamenii ”care pot reconstrui în detaliu cele întâmplate pe barcă și posibilele motive pentru care câinele a fost lăsat singur, ceea ce a dus la căderea acestuia în mare și înec”.

Procuratura din Tempio a luat act de această plângere și a anunțat, joi, că vrea să afle exact ce s-a întâmplat, motiv pentru care a deschis un dosar față de persoane necunoscute.

Pallina s-a înecat pe 21 august 2020, când în apele dintre Arzachena și Golfo Aranci, în Sardinia, în timpul unei excursii cu barca.

Familia tenorului a dat vestea morții cățelului, după câteva zile de căutări.

”A stat alături de noi cu grația și fragilitatea ei aparentă, oferindu-ne atât de multă afecțiune și prezența ei caldă, tăcută, inteligentă. Dar nu plănuiam să o pierdem atât de curând”, a anunțat familia Bocelli.

FOTO: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă