Anca Neacșu, cu ochii în lacrimi în ziua divorțului: „Îmi tremură picioarele”. S-a despărțit de soțul ei după 10 ani de căsnicie

5 zile in urmă 34


Anca Neacșu și soțul ei au divorțat oficial pe 21 septembrie, la tribunal. Artista a ieșit plângând din sala de judecată, deși a mărturisit că nu mai suferă din cauza despărțirii.


După 10 ani de căsnicie, Anca Neacșu, fostă membră a trupei A.S.I.A, a divorțat de soțul ei. Despărțirea lor a luat pe toată lumea prin surprindere. Miercuri, 21 septembrie, Anca s-a întâlnit cu fostul partener în fața judecătorilor pentru a divorța. După ce a ieșit din sala de judecată, cântăreața a izbucnit în lacrimi, deși susține că și-a revenit în urma separării. Ei nu au putut divorța la notar, pentru că s-au căsătorit în Turcia.


„E o decizie luată de comun acord. (...) Îmi pare rău că ne întâlnim și în situații ca astea. Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani. Asta e situația, asta e procedura. De comun acord, dar asta e procedura. M-am măritat în Turcia, mă separ în România. (...) El e cetățean străin, sunt mai multe lucruri la mijloc și până la urmă a trebuit să facem aici”, a declarat Anca Neacșu.


„Îmi tremură picioarele”


„Am încercat amândoi în ultimul timp și până la urmă s-a ajuns aici. (...) Avem ceva (n.r. de împărțit), dar ne-am înțeles. Suntem în regulă. Nu cred (n.r. că ne vom împăca). Chiar am vorbit și ieri, sperăm să se închidă din prima. Sunt un pic stresată, că nu am avut de-a face cu asemenea situații, nu am intrat niciodată într-o sală de judecată. Pot să spun că-mi tremură picioarele”, a mai dezvăluit artista înainte de a intra în sala de judecată.

Cântăreața susține că și-a revenit după despărțire, însă părinții suferă cel mai mult. Anca le-a spus jurnaliștilor că a început să plângă din cauza emoțiilor.


„Părinții sunt cei care suferă. Eu sunt ok. Chiar mi-am revenit. După două-trei luni, după ce mi-a părut rău… și lui. Ne-am revenit.


Acum nu știu de ce plâng. Și în sală începusem un pic, dar nu știu de ce… De emoții, că n-am mai trecut niciodată prin așa”, a declarat Anca Neacșu pentru Antena Stars.https://www.youtube.com/watch?v=mwbSOK1Ppuw

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă