Anca Dragu: David Muniz mi-a transmis că apreciază progresele României în asigurarea statului de drept şi combaterea corupţiei. I-am reiterat necesitatea ridicării vizelor pentru românii care călătoresc în SUA

3 săptămâni in urmă 15

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, joi, că însărcinatul cu afaceri al SUA, David Muniz, i-a transmis că apreciază progresele României în asigurarea statului de drept şi combaterea corupţiei și că i-a spus, din nou, oficialului american că este necesar să fie ridicate vizelor pentru românii care călătoresc în SUA.

„Domnul David Muniz, însărcinatul cu afaceri al Statelor Unite ale Americii în România, mi-a transmis astăzi că apreciază progresele României în asigurarea statului de drept şi combaterea corupţiei, acest lucru generând încredere în guvernul de coaliţie şi în implementarea reformelor asumate. La rândul meu, i-am reiterat domnului David Muniz necesitatea ridicării vizelor pentru românii care călătoresc în SUA. Este de o importanţă deosebită alianţa cu Statele Unite, bazată pe Parteneriatul Strategic şi apartenenţa la NATO, SUA fiind principalul aliat strategic al ţării noastre”, a scris Anca Dragu într-o postare pe Facebook.

Sursa foto: Anca Dragu / Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă