Anca Alexandrescu: Se vehiculează numele lui Nicolae Ciucă drept premier. Propunere interesantă, Ilie Bolojan

1 lună in urmă 28

Sală de guvern goală Sală de guvern goală

Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, a adus în discuție o serie de nume vehiculate în cercurile politice ca posibili viitori premieri, în situația în care Florin Cîțu ar părăsi Palatul Victoria. Unul dintre ei, actualul ministru al Apărării, Nicolae Ciucă, a mai asigurat interimatul ca premier între guvernul Orban și guvernul Cîțu. 

VINERI, 03 SEPTEMBRIE 2021, 21:50

SURSĂ: realitatea plus

AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit Ancăi Alexandrescu, se vorbește tot mai intens că președintele Klaus Iohannis l-ar dori pe Nicolae Ciucă în fruntea guvernului, dar acesta nu ar avea și susținerea PNL. Pe de altă parte, a precizat realizatoarea TV, o propunere interesantă i se pare cea venită din USR Plus, care n-ar avea probleme să lucreze cu Ilie Bolojan ca premier. 

Anca Alexandrescu este de părere că o astfel de nominalizare n-ar avea undă verde de la Palatul Cotroceni, pentru că "stim foarte clar că președintele Iohannis nu-l place pe Bolojan, pentru că este un lider local care a dovedit că se poate, și-a păstrat o poziție influentă și echidistantă în PNL.".

Ilie Bolojan, președinte al CJ Bihor și al organizației județene a PNL, a avut joi, în sedința online a BP al liberalilor, un discurs critic față de lupta politică din partid, care decredibiliează actul de guvernare și va afecta partidul în plan electoral. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă