Anaser Duduianu, atac grobian la adresa lui Florin Salam și Tzancă Uraganu. Dezvăluiri senzaționale

2 săptămâni in urmă 1

Un nou dosar DIICOT este în atenția presei. Personajele implicate în dosar sunt Anaser Duduianu, Florin Salam și Tzancă Uraganu. Cel care a rupt tăcerea a fost Anaser Duduianu, acesta făcând dezvăluiri senzaționale, pe marginea dosarului.

Anaser Duduianu implicat în dosarul de șantaj demarat de DIICOT

De ceva vreme se tot dezbate în spațiul public despre un dosar demarat de DIICOT în care sunt implicați mai mulți interlopi și maneliști. Unul din principalii suspecți este Anaser Duduianu, membru marcant al Clanului Duduienilor. Tensiunile iscate de acest dosar, dar și de anumite zvonuri l-au determinat pe Anaser Duduianu să iasă în public și să vorbească despre aceste acuzații ce i se aduc.

”Sunt om, nu sunt huligan. Cred că o să înțeleagă majoritatea oamenilor că n-am nimic cu nimeni. Ăla, Tzancă, e vără-meu, Salam e cumătră-meu. N-am nici un avantaj de pe baza la nimeni. Sunt capabil de mine, sunt vaccinat. Până acum, până să fie Salam și Tzancă, am trăit după ei? Când vreodată am avut eu nevoie de la cineva? Vedeți-vă fiecare de treaba voastră, nu mai vorbiți că a luat, că a făcut, că a dres…

Jur pe mama că nu vreau să fac confirmări la nimeni. Mă derajează încontinuu vorbele astea: ”A luat Anaser 20.000, a luat de la Tzancă 20.000, a luat de la Salam 20.000”. Păi ce sunt ăștia mă, miliardari, să iau de la ei zeci de mii? Dar când am mai luat? Să-și vadă fiecare de viața lui! Nu mai credeți că a luat Anaser de la Salam și de la Tzancă! Ce sunt ăștia, agarici, handicapați, tentative, ce sunt?”, a declarat Anaser Duduianu, conform Wowbiz.ro.

Interlopul implicat în scandaluri in Anglia

Imediat după declanșarea anchetei DIICOT, Anaser Duduianu fugea în Marea Britanie. Numai că, odată ajuns acolo, Anaser Duduianu ajungea să fie implicat într-un nou scandal cu alte clanuri interlope aflate în capitala engleză.

Presa și poliția britanică este pe jar în aceste zile, de pe urma scandalului. Cât despre dosarul în care este implicat,  Florin Salam a fost chemat ca martor, acesta mărturisind, conform surselor judiciare, că ar fi fost șantajat de Anaser și restul clanului. Conform mărturiei manelistului, Anaser Duduianu și celeilalți membrii ai Clanului Duduienilor i-ar fi cerut sume imense, sumele ajungând și până la 100.000 de euro.

“Persoana vătămată, Stoian Florin, a precizat că în perioada 2015-2020 folosindu-se de renumele pe care îl au în lumea interlopă, fiind cunoscute persoane violente, numiții Duduianu Florin și Constantin Nicolae, cei doi fiind frați, l-au obligat pe acesta să cânte gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de către alte persoane iar banii ce reveneau de drept artistului fiind însușiți de cei doi”, se arată în dosar.

 

 

The post Anaser Duduianu, atac grobian la adresa lui Florin Salam și Tzancă Uraganu. Dezvăluiri senzaționale appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă