Anamaria Vartolomei, o actriţă în vârstă de 22 ani născută în România, pe covorul roşu la festivalul de la Veneţia

1 lună in urmă 31

La Veneţia continuă festivalul internaţional al filmului şi, ca de obicei, defilarea vedetelor pe covorul roşu este ea însăşi un spectacol presărat cu momente surprinzătoare.

Anamaria Vartolomei, o actriţă în vârstă de 22 ani născută în România, pe covorul roşu la festivalul de la Veneţia

Kate Hudson este protagonista filmului fantastic "Mona Lisa şi luna sângerie", dar, la premieră, vedeta a fost câinele regizoarei Ana Lily Amirpour. Celebrul Andrea Bocelli şi soţia sa au fost invitaţii de onoare la proiecţia filmului mexican "LA CAHA", unde unul din actori a venit cu mască, dar nu una sanitară.

Un film francez candidat la Leul de Aur, "Evenimentul", o aduce în centrul atenţiei pe interpreta rolului principal, actriţa de 22 de ani născută în România, Anamaria Vartolomei. De la festival nu putea lipsi o altă româncă deja celebră, Mădălina Ghenea, aleasă să înmâneze premiile Kineo, acordate de public.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă