Anamaria Prodan vrea să intervină autoritățile, după transferul lui Dennis Man la Parma: „Giovanni Becali are interdicție pe viață! Gigi îl bagă în pușcărie”

3 săptămâni in urmă 11

Dennis Man s-a transferat de la FCSB la echipa italiană Parma, cu care a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2025. Mutarea a fost realizată prin intermediul lui Giovanni Becali, impresar care nu are voie să activeze în fotbal după ce a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor”. Anamaria Prodan, îndepărtată din această tranzacție, cere intervenția autorităților în acest caz.

Giovanni Becali a fost eliberat condiţionat din închisoare și are interdicţie de a trata orice transfer până în 2022.

Suma achitată pentru Dennis Man e de 13 milioane de euro.

„Giovanni Becali nu are dreptul să facă transferuri în fotbal, să negocieze. Gigi Becali îl bagă şi mai tare în nenorociri când spune că a făcut totul de la A la Z. Patronul Stelei (n.red. – FCSB) nu realizează ce vorbeşte, îl bagă în puşcărie pe Giovanni. Dar eu am făcut absolut tot la acest transfer. La discuţiile astea cu Gigi Becali au fost o grămadă de martori, mi-a zis că îmi dă 500.000 de euro” a declarat Anamaria Prodan la emisiunea Fotbal Look de la Look Sport+.

Anamaria Prodan: „Practic, Gigi Becali l-a dat în primire pe Giovanni”

„Giovanni Becali îl bagă pe Dragoş Sârbu în faţă, el semnează. Giovanni este doar neoficial. În ţara asta nimeni nu se autosesizează, când un om are interdicţie pe viaţă, dar se ocupă de transferuri. Nu cred că suntem o ţară de tâmpiţi, să credem că Giovanni stă acasă şi doarme şi aduce oferte. Practic, Gigi Becali l-a dat în primire pe Giovanni, e hilar”, a mai spus Anamaria Prodan.

Păi ea se ridică vreodată la valoarea lui Giovanni ca impresar? A fost ea vreodată în viața ei impresar de talia lui Giovanni? Să înceteze cu amenințările, iar eu vă spun sincer că nu o să mă mai vedeți să îi dau răspuns la atacul unei femei – Gigi Becali, patron FCSB

The post Anamaria Prodan vrea să intervină autoritățile, după transferul lui Dennis Man la Parma: „Giovanni Becali are interdicție pe viață! Gigi îl bagă în pușcărie” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă