Anamaria Prodan visează să ajungă patron de club în Italia! Cele două echipe la care ar investi

1 săptămână in urmă 14

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Acum, agentul de jucători ar dori să facă un pas la nivelul următor și să ajungă patron de club în Italia.

Galerie Foto

Anamaria Prodan visează să ajungă patron de club în Italia

Anamaria Prodan a transmis că nu ar putea face pasul în viitorul apropiat, pentru că trebuie să fie alături de copii, care ar trebui protejați în această perioadă, marcată de despărțirea dintre agent și Laurențiu Reghecampf.

”E dificil, acum trebuie să fiu alături de copiii mei, care au fost abandonați de tatăl lor, ar fi periculos să-i las singuri. Fostul meu soț așteaptă un alt copil, toată aceste poveste nu le face bine copiilor.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Însă, când voi rezolva această problem, da, mă gândesc să cumpăr un club din Italia. Mi-ar plăcea, pentru că în Italia fotbalul este extraordinar”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Tuttomercatoweb.

La ce cluburi ar dori să investească Anamaria Prodan

Întrebată care ar fi cluburile la care și-ar dori să investească, Anamaria Prodan le-a numit pe Palermo și Catania, formații din Serie C.

Palermo și Catania. La Catania am lucrat mult cu Lo Monaco (n.r. Pietro Lo Monaco), atunci când l-am dus pe Dică, e o echipă care-mi place, la fel ca Palermo”, a spus Anamaria Prodan.

Etichete: palermo , catania , anamaria prodan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă