Anamaria Prodan, un nou atac după ce Gigi Becali ar fi lansat zvonul că sexy-impresara divorțează de Laurențiu Reghecampf. „Nu dorm de grija noastră!”

4 săptămâni in urmă 11

Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa lui Gigi Becali, după ce Gigi Becali ar fi lansat zvonul că sexy-impresara divorțează de Laurențiu Reghecampf.

Un adevărat scandal s-a pornit între Anamaria Prodan și Gigi Becali în momentul în care latifundiarul din Pipera a sărit-o din schemă pe sexy-impresară la transferul lui Dennis Man la Parma, iar soția lui Reghecampf a recționat dur.

Conform Spynews.ro, Gigi Becali ar fi lansat zvonul că Laurențiu Reghecampf e decis să divorțeze de Anamaria Prodan, dar cea din urmă neagă această informație și-l acuză pe patronul de la FCSB că îi este ciudă pe antrenorul care se află pe lista de transferuri a Universității Craiova.

Anamaria Prodan, un nou atac la Gigi Becali

„Am văzut și eu ce a apărut, dar nici nu am cum să comentez așa ceva. Divorțul nu se va întâmpla niciodată. El, în palatul lui, poate să spună ce vrea. Nici nu mai știu ce să inventeze, nu mai dorm de grija noastră.

Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului. Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul și este suficient„, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Playsport.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți din 2008

Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf pe 14 iunie 2008, în Las Vegas, iar pe 31 august s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior. Înainte să își unească destinele cu fostul antrenor al lui Al Wasl, fiica Ionelei Prodan a fost căsătorită cu fostul baschetbalist român Tiberiu Dumitrescu în perioada 1998 – 2007, iar alături de acesta are două fete: Rebecca (1999) și Sarah (2000).

The post Anamaria Prodan, un nou atac după ce Gigi Becali ar fi lansat zvonul că sexy-impresara divorțează de Laurențiu Reghecampf. „Nu dorm de grija noastră!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă