Anamaria Prodan, țeapă după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man? Fotbalistul Parmei poate scăpa fără să plătească banii ceruți de soția lui Reghe

1 lună in urmă 1

Anamaria Prodan își poate lua o nouă țeapă de proporții după ce la dat în judecată pe Dennis Man.

Dennis Man a fost transferat la Parma în schimbul sumei de 13 milioane de euro, iar Anamaria Prodan, cea care îl reprezenta pe fostul fotbalist al FCSB-ului, a fost sărită din schemă.

Astfel, Anamaria Prodan a decis să îl dea în judecată pe Dennis Man pentru a-i plăti 350.000 de euro, dar Giovanni Becali susține că soția lui Laurențiu Reghecampf ar putea să rămână fără niciun ban și a explicat de ce.

Anamaria Prodan, țeapă după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man?

Eu am rămas cu jucătorul într-o relaţie extraordinară. În civil, judecătorul va vedea că Man a câştigat 300.000 la FCSB şi că trebuie să dea 350.000 de euro. Un judecător cere să i se facă dovada cheltuielilor.

Un manager care ştie că are dreptate, când se duce într-un proces, nu face discuţii cu nimeni. Eu dacă ştiu că am dreptate nu îmi fac griji. Eu l-am avut pe Emre Belozoglu când a avut 17 ani şi eram cam boss-ul de la Galatasaray atunci. L-am propus la Inter când mai avea un an de contract. Voiam să ia Galatasaray 10-12 milioane şi să nu plece liber. Eu am chemat scouterii celor de la Inter.

Emre a venit şi mi-a zis: ‘Nea Giovanni, vreau să plec liber de contract’. I-am zis că îl dau în judecată. Trebuia să îmi iau şi eu ceva că am cheltuit nişte bani cu el. L-am acţionat la Milano, a venit judecătorul şi mi-a dat dreptate. Emre mi-a dat 24.700 de dolari pentru că am prezentat cheltuieli, avioane, hotel, deplasări…„, a declarat Giovanni Becali la Digi Sport.

The post Anamaria Prodan, țeapă după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man? Fotbalistul Parmei poate scăpa fără să plătească banii ceruți de soția lui Reghe appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă