Anamaria Prodan susține că Reghecampf nu mai vorbește deloc nici cu ea, nici cu copiii. „Nu ne mai caută. Așa trebuia să se termine o căsnicie?”

2 săptămâni in urmă 11

Îl adora, îi spunea „soarele meu”, dar de când a anunțat că divorțează și că trăiește o poveste de iubire alături de Corina Caciuc, Anamaria Prodan și-a schimbat sentimentele pentru Laurențiu Reghecampf. Spune că acesta nu o mai caută deloc acum, nici pe ea, nici pe copiii lor.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la divorț, după ce în vara anului 2021 și-au reînnoit jurămintele de iubire. Antrenorul a fost primul care a anunțat separarea, apoi, în săptămânile ce au urmat, a confirmat că este într-o altă relație.

Impresara a acceptat cu greu despărțirea, iar de câteva săptămâni îl acuză pe soțul ei că a sustras din banii și averea familiei. În plus, spune că Laurențiu Reghecampf nu ține deloc legătura cu copiii lui. Într-un interviu la TV, Anamaria Prodan afirmă că nu se aștepta ca mariajul lor să se încheie așa.

„El a decis să meargă pe drumul lui. Este decizia lui, noi o respectăm. Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copiii. Probabil în ani își va da seama și va veni să-i vadă. Așa trebuia să se termine o căsnicie care a fost atât de frumoasă, cu niște condiții normale.

Este vorba de alegeri în viața, oamenii evoluează, alții involuează. Copiii mei au înțeles că tatăl lor a involuat și atunci trebuie să-l lăsăm pe drumul lui”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

copii-anamaria-prodan-si-reghecampf-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În puținele interviuri pe care le-a dat, Laurențiu Reghecampf a contrazis-o pe Anamaria Prodan, spune că are grijă să vorbească cu copiii lui.

„I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați”

Pe 7 februarie, peste aproximativ o lună, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au prima înfățișare în procesul de divorț la Judecătoria Buftea. Cei doi nu au ajuns la un numitor comun până acum, ea susține că antrenorul a sustras din banii și bunurile familiei fără acordul ei și al copiilor, iar el neagă. Impresara susține că e de acord să divorțeze rapid de Reghe, dacă acesta îi înapoiază tot ce a luat.

Într-un comunicat de presă, el a specificat că nu s-a atins de averea lăsată de Ionela Prodan, mama Anamariei, că nu a luat nimic din moștenirea familiei. Acum, Anamaria Prodan a lansat un nou atac la Reghecampf, după ce a spus că a schimbat yala casei din Snagov, acolo unde au locuit împreună. Vrea să își protejeze averea și, în plus, ea e convinsă că va primi înapoi tot ce soțul ar fi sustras.

„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei. Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă