Anamaria Prodan rupe tăcerea despre Reghecampf și Mariana Pfeiffer, după atâția ani. E ireal ce a putut zice

2 săptămâni in urmă 23

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer. Impresara a dezvăluit că s-a întâlnit cei doi s-au reîntâlnit în urmă cu mai mulți ani, în vremea când antrenorul încă era căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Ce dezvăluiri a făcut impresara acum, la mulți ani de la acea întâlnire.

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre Reghecampf și Mariana Pfeiffer, după atâția ani

Anamaria Prodan a declarat că nu s-a amestecat deloc în relația lui Laurențiu Reghecampf cu fosta soție, ba chiar mai mult, ea a dorit să afle atunci dacă între cei doi mai sunt șanse de împăcare. Aceasta a spus că, la vremea respectivă ea nu mai avea nicio relație, însă antrenorul era căsătorit, dar cu toate acestea nu mai avea nicio relație amoroasă cu soția lui de doi ani, mai exact din momentul în care fiica lor a murit.

”Eu știu un singur lucru, că m-am reîntâlnit după 13 ani și mi-a zis că nu mai are nicio legătură cu soția lui. Când am hotărât amândoi să mergem mai departe l-am întrebat care e legătura care o are cu soția lui, a zis că nu are nicio legătură, că dorm în camere separate”, a spus Anamaria Prodan.

S-a asigurat că Marianei Pfiffer nu are lipsuri materiale după divorțul de Reghecampf

Anamaria Prodan a povestit a invitat-o la masă pe Mariana Pfeiffer și că a încercat să afle dacă cei doi își mai pot reprera relația. Acesteia i s-ar fi spus că nu mai e nicio cale de împăcare între ceu doi și au hotărât să divorțeze, iar ea să se cupleze cu antrenorul, fiind și însărcinată.

„Eu, cu toate astea, am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă și a sosit și el, am întrebat-o dacă ei doi își mai pot repera relația. Eu eram un om liber fără soț la momentul respectiv.”

Anamaria Prodan a mai afirmat că, de-a lungul timpului, a ajutat-o pe fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf și deși cei doi nu își mai vorbeau, ea i-ar fi spus lui Laurențiu Reghecampf că deși divorțează, mama copilului lui trebuie să se bucure de confortul material pe care l-a avut în timpul căsătoriei cu Reghecampf, motiv pentru care s-a asigurat că femeii nu-i va lipsi nimic după despărțirea de Reghecampf.

”Eu am fost omul care a biruit cu Mariana Reghecampf, că ei doi nu își mai vorbeau, iar eu am fost omul care a hotărât că trebuie să trăiască și să aibă tot ce a avut și înainte”, a mai spus Anamaria Prodan.

The post Anamaria Prodan rupe tăcerea despre Reghecampf și Mariana Pfeiffer, după atâția ani. E ireal ce a putut zice appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă