Anamaria Prodan, replică pentru Ianis Stoica: "Ne vedem la judecată! Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB"

3 săptămâni in urmă 25

  • La Liga: Analiza sezonului, duminică, 19:45, Digi Sport 1

  • Bundesliga: Analiza sezonului, duminică, 21:15, Digi Sport 1

Anamaria Prodan a spus că îl așteaptă pe Ianis Stoica la proces, la fel cum s-a întâmplat și cu Dennis Man. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan spune că Gigi Becali nu l-a vrut în primă fază pe Ianis Stoica la FCSB:

"La Ianis Stoica e la fel ca și la Man. E simplu...la judecată, vorba bunicii mele, dacă lumea nu e bună, mergem la judecată. Cu Man se judecă în continuare. Am înțeles că avocații lui au cerut o amânare, că nu ar fi contractul lui de profesionist. Este un contract semnat de ambele părți, la fel ca și la Ianis Stoica.

Cine îi păcălește și văd că sunt foarte ușor de păcălit, și e greu să știi că ai muncit o viață să le deschizi capul fotbaliștilor să înțeleagă că atunci când ai un contract ești și apărat de către managerul tău.

Managerul nu are legătură cu clubul, el are grijă de tine ca de copilul lui, cum am avut eu grijă de ei. Că ei se duc, că sunt amenințați, nu mai cred, gata. Am vorbit cu Ianis. Nu-i adevărat, doamna Ana. Vă iubesc, doamna Ana. Am vorbit și cu părinții, la fel. I-a sunat și Vivi Răchită pe copil, la fel, zice că nu-i adevărat (n.r. că a semnat cu frații Becali).

L-am adus pe Ianis de nicăieri, dintr-o ligă de copii din Germania. Când i-am zis patronului Stelei (n.r. Gigi Becali, FCSB) mi-a zis: 'Lasă-mă cu ăștia!'. Nu l-a vrut nici măcar la echipă, l-am rugat atunci să îl forțeze, cu cerul și pământul l-am rugat să îl forțeze la meciul de Cupă pentru că, fiind și PR de meserie, am realizat că poate fi cea mai tare știre din Europa", a spus Anamaria Prodan, la plecarea din țară.

  • 850 de mii de euro este cota de piață a lui Ianis Stoica, potrivit Transfermarkt.
  • 18 meciuri, 7 goluri și 3 assist-uri sunt cifrele lui Ianis Stoica în acest sezon la FCSB.
Etichete: anamaria prodan , jucatori fcsb , ianis stoica

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă