Anamaria Prodan, replică pentru Gigi Becali după ce milionarul a spus că ”stă la plajă la Miami și ia 100.000 de euro!”

1 lună in urmă 2

Liga 1: Hermannstadt - Chindia Târgoviște, joi, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Astra, joi, 20:00, Digi Sport 1

Agentul FIFA, care are un contract de reprezentare cu atacantul, a reacționat după ce Gigi Becali a sărit-o sin schemă.

Galerie Foto

Milionarul din Pipera susține că nu mai are niciun diferend cu soția lui Laurențiu Reghecampf, despre care a spus că ”stă la plajă la Miami și se alege cu 100.000 de euro”.

Mesajul transmis de Anamaria Prodan lui Gigi Becali, după ce a fost sărită din schemă la transferul lui Man

Anamaria Prodan a reacționat după declarațiile pe care Gigi Becali le-a făcut la Digi Sport, miercuri seară, când a anunțat transferul lui Dennis Man la Parma.

”Nu l-am auzit pe patron ce a spus la Digi Sport, dar eu am vorbit ceva cu patronul. Patronul mi-a spus că la acest transfer am lucrat eu, Giovanni și el. Giovanni a apărut ce-i drept mai târziu, dar, asta este, nu?

Dacă patronul așa și-a dorit, ca Giovanni să lucreze cu noi la acest transfer, așa s-a întâmplat. Mai departe, Gigi fiind un om foarte, foarte corect, știe exact cum au fost lucrurile”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

A trimis clubul Parma două oferte oficiale la FCSB în decurs de 60 de minute? Ce spune Gigi Becali

Anamaria Prodan a fost cea care a adus la club oferta oficială pentru Man, de la Parma, în valoare de 1o milioane de euro. Gigi Becali susține că înainte cu fix o oră mai primise o ofertă, din partea aceluiași club, dar adusă de MM Stoica, în valoare de 13 milioane de euro plus alte două milioane bonusuri.

”Ana a aflat acum adevărul. Păi dacă Giovanni a lucrat tot, de la A-Z... ea zice că a lucrat și ea, dar i-am spus că ofertele ei au fost mai mici. I-am zis: 'Ana, tu când ai trimis oferta de la Parma, cu 10 milioane plătibili în 4 ani, cu o oră înainte, MM a obținut de la patronul lor 13 milioane + 2 miliona plătibili în 2 ani jumate'.

Americanul l-a sunat pe Giovanni, i-a spus că vrea să-i spună care e adevărul. Când Ana mi-a dat oferta ei, eu i-am zis lui Vali să le scrie așa: 'Vă mulțumim, sunteți foarte amabili, de acum jucătorul costă 15 milioane plătibili imediat'.”, a povestit Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a precizat că o sută de mii de euro din transfer vor ajunge la agenta Anamaria Prodan, ”sărită din schemă” de Giovanni Becali, care a dus negocierile cu patronul celor de la Parma.

”Dacă stai la plajă, la Miami, și iei o sută de mii de euro... I-am spus: 'Ana, când tu ai trimis oferta de zece milioane de la Parma, Meme obținuse deja, de o oră, 13 milioane + două milioane bonusuri.

Giovanni vorbise cu patronul american'. Giovanni a muncit mai mult și a adus o ofertă mai mare”, a mai spus finanțatorul de la FSCB, la Digi Sport.

”Chestie de orgoliu între ei, să nu fac eu transferul!”. Anamaria Prodan, reacție după ce a fost ”trădată” de Becali

De șase luni, minimum, eu vorbesc cu Parma despre acest transfer. Gigi Becali a ținut legătura cu mine secundă de secundă. Nu a primit absolut nimic de la Giovanni, niciodată!

Eu i-am adus toate ofertele, și din Rusia și de peste tot. Mici, mari, aceste oferte pentru Man au fost aduse doar de mine. 

În ultima perioadă, el a vorbit doar cu mine despre acest transfer. Am avut o înțelegere să nu vorbim în presă, pentru că mi-am dorit foarte mult să iasă”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, pentru digisport.ro.

Când a intrat Ioan Becali în ecuația negocierilor dintre FCSB și Parma pentru Dennis Man

Agentul FIFA mai spune că oferta oficială de la Parma nu a fost adusă la FCSB de către Ioan Becali. Mai apoi, Gigi Becali și-a mandat vărul pentru a intra pe fir și pentru a finaliza tranzacția.

”Eu i-am adus oferta oficială, pentru Man, nu Giovanni. Cea în valoare de 10 milioane de euro. Dacă negocia Giovanni, el aducea oferta, nu eu. 

Este o chestie de orgoliu între ei, ca să nu fac eu acest transfer!

După ce au am adus oferta, de 10 milioane de euro, el le-a răspuns celor de la Parma și a cerut 15 milioane.”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, pentru digisport.ro.

Etichete: parma , gigi becali , anamaria prodan , dennis man , transferuri fcsb , dennis man parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă